69. BÖLÜM - Hepinizi Öldüreceğim

20.1K 1.8K 320
                                    

Multimedya: Gavin Degraw - Fire

Instagram: e.s.mare
Twitter: e_smare

Keyifli Okumalar...

🔥

We are the champions
Biz şampiyonlarız

Setting it off again
Yeniden yola koyulan

Oh we on fire
Ateşliyiz

We on fire
Ateşliyiz

Running our own campaign
Kendi seferimizi yürütüyoruz

Doing the whole shebang
Tüm bu olayla başa çıkıyoruz

Oh we on fire
Ateşliyiz

🔥

🔥Dylan Blair

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🔥
Dylan Blair

'Büyük heykelin arkasında.'

"Anlaşıldı." dedi Dylan Lucas'a sessizce. Kontrollü adımlarla büyük aslan heykeline doğru yönelirken "Geriye kaç kişi kaldı?" diye sordu.

'35. Çocuklar çoğunu halletti. Alice sandığımızdan daha yararlı olmuş.'

Dylan Alice'le ilgili düşüncelerin aklını bulandırmasına izin vermeden heykelin etrafını dolaştı. MCA ajanı da elinde uzun namlulu silahıyla etrafını kontrol ediyordu.

"Burada kimse yok. Ne oluyor Hector?" dedi elindeki telsise.

Telsisten önce cızırtılı sesler geldi. Sonra öfkeli bir ses duyuldu. "Ne boklar dönüyor bilmiyorum ama az önce Theo yanımdaydı ama şimdi buharlaş..."

Ses birden kesilince asker serikanlılıkla "Hector!" diye seslendi. Herhangi bir ses gelmedi ama asker pes etmeyerek birkaç kişiye daha ulaşmayı denedi. Başarılı olamayınca eli kulağına doğru gitti ama hala fazlasıyla sakin görünüyordu. "Barry bir şey görebiliyor musun?"

Birkaç saniye karşıdaki sesi dinledi ve aynı anda etrafı kontrol etti. Birden o sakin görüntüsü öfkeyle kaplandı. "Ne demek bir şey göremiyorum. Belli ki görünmezlik özelliği olan bir psişik var ama vücut sıcaklıkları olmalı. Termal kameralardan bak." Barry denen adam her ne söylediyse asker bunun üzerine birkaç küfür savurdu ve artık yavaş yavaş da telaşlanmaya başlamıştı. Aslında ne söylediği belliydi. Elbette ki termal kameralardan görünmeyeceklerdi. Bunu halletmek Neil'e göre oldukça basitti.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin