53. BÖLÜM - Kontrol Edemiyorum

23.4K 2K 273
                                    

Multimedya: Our Last Night - Reality Without You

Instagram: e.s.mare
Twitter: S.Mare

Keyifli okumalar psişikler 😁

🔥

 You gave me heaven then you took it away 
  Bana cenneti verdin sonra elimden aldın  

  You let me in but you said I couldn't stay  
  İçeri girmeme izin verdin ama kalamayacağımı söyledin 

Now my feet are back on the ground  
Şimdi ayaklarım yine yere basıyor

  And I'm stuck in a reality without you 
 Ve şimdi sensiz bir gerçekliğe saplandım

🔥

🔥

Dylan alevlerin kendisini çevrelediği korkunç kabusundan zorlukla uyanmayı başardı. Bir anda huzurlu uykusunun kabusa dönüşmesinin şaşkınlığıyla doğruldu. Sadece birkaç dakika kalacağına kendini ikna ettikten sonra burada uyuyakaldığına şaşıramadı çünkü odası dumanlar altındaydı ve Alice de ortalıkta görünmüyordu.

Hızla ayağa fırlayıp botlarını ayağına geçirdi. Dumanlar banyodan geliyordu. Koşup kapıyı açmaya çalıştı. Kilitliydi. Odaklanıp kilidi çevirmeyi denedi ve ilk defa böyle basit bir şeyde başarısız oldu. "Alice!" dedi panikle.

Kapıya güçlü bir omuz indirdi. Normal şartlarda gürültüyle kırılacak kapı sanki demirden bir duvar gibi önünde duruyordu ama Dylan pes etmeyerek tekrar denedi.

"Alice! Kapıyı aç." Neler olduğu konusunda hiçbir fikri olmasada iyi şeyler olduğunu düşünmüyordu.

"Git buradan." diye boğuk bir şekilde cevap verdi Alice.

"Lanet olsun!" diye bağırdı Dylan kapıya tekrar omuz atarak. "Alice aç şu kapıyı."

"Sana git buradan dedim." dedi Alice bağırarak.

Dylan kapıyı açamayacağını anladığında başka bir şeyler düşünmeye çalıştı. Alice'in böylesine çıldırmasına neden olan şeyi bilmiyordu ama şu an bunu düşünmenin sırası değildi. Chris... Chris'i bulmalıydı. O Alice'i ikna ederdi. Koşarak koridora çıktı. Birkaç saniyeye Chris'in odasının kapısındaydı ama oda boştu. Hatta Chris'in yatağı hiç bozulmamış gibiydi. Tabi ki burada olmayacaktı. Muhtemelen Jamie'nin yanına gitmişti ya da belli ki tüm gece oradaydı. Dylan o kadar paniklemişti ki bunu yeni düşünebiliyordu. Koşarak revire gitmek için merdivenleri indi. Köşeyi dönmüştü ki Chris'i revire girmek üzereyken gördü.

"Chris!" diye bağırdı. Koşarak ona doğru gittiğinde Chris de onun bu halini inceliyordu. "Alice..." dedi Dylan soluk soluğa yanına vardığında. "Kendini banyoya kilitlemiş. Kapıyı açamadım. Ve duman..."

Chris'in gözleri irileşirken devamını beklemedi. Koşmaya başladı. Koridoru ışık hızıyla geçerken Dylan da Chris'in peşinden odasına girdi. Banyonun kapısı açıktı ve yoğun bir duman dışarı sızıyordu. Chris hızla içeri girdiğinde öylece kalakalmış görünüyordu.

NEKROKİNEZİ • ZifirHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin