-14- Ve kadın adamı düşünmeyi hiç bırakmadı

198K 6.3K 2.5K
                                    

Multi: Poyraz ve Bukrenin gece giydikleri 

Bölüm Şarkısı: Anıl Piyancı & DJ Artz - Bugün Biraz İçtim Ft. Ezhel & Grogi

Bukre'den

Kimden: Bay Sapık

Mesajına cevap vermedim diye bu kadar çıldıracağını düşünememiştim.

Sabahleyin gözlerimi ilk açtığımda telefonumu elime alıp mesaj bölümünü açtım. Gördüğüm mesajla içimde kalp krizi geçirip ölen kelebekler dirildi ve mezdeke oynamaya başladılar. Uykulu halimle ne yazacağımı düşünemiyordum. Bu yüzden ilk bir ayılıyım sonra cevap veririm diye düşünüp kendimi banyoya attım. Bir süre banyoda oyalandıktan sonra giyinip banyodan çıktım. Odadan telefonumu alıp mutfağa doğru ilerledim. Mutfağa girdiğimde gözüme çarpan kahvaltı masası ile şaşırdım. Sandalyelerden birinden oturan Aslıya bakıp "Vay be! Sen niye her zaman böyle kahvaltılar hazırlamıyorsun?" dedim şaşırarak.

Kahkaha attı. "Bugün iyi günümdeyim. Dün Keremle hiç konuşmamıştık. En son ben mesaj atmıştım oda cevaplamamıştı. Bu sabah mesaj atmış 'Mesajına cevap veremedim, özür dilerim' falan demiş." Mutlu olduğu çok belliydi.

Dayanamayıp "Poyrazda dün akşam mesajımı cevaplamış" dedim.

Bana şaşırarak baksa da "Peki, sen hemen cevap verdin mi?" diye sordu.

Sandalyelerden birine otururken "Hayır" dedim. Aslı bardaklarımıza çay koyarken aynı zamanda benimle de konuşmasına devam etti.

"İyi yapmışsın! Sende onu beklet"

Haklıydı. O insafsız beni nasıl beklettiyse benimde onu bekletmem lazımdı. "Aynen. Bekletebildiğim kadar bekleteceğim" dedim. Bekletebildiğim kadar bekleteceğim de, tabi dayanırsam...

Bir saat sonra...

Uzak dur benden! Hayır, Bukre. Kendini tutabilirsin. Sadece birkaç saat daha...

Artık dayanamıyordum ve yatağa fırlattığım telefonumu elime alıp mesaja cevap yazdım.

Kime: Bay Sapık

Çıldırmadım bir kere!

Mesajı cevapladıktan sonra odamdan çıkıp Aslıya seslendim. O da hazır bir şekilde yanıma gelince birlikte evden çıkıp arabaya bindik. Kısa süren bir yolculuğun ardından okula gelmiştik.

Arabadan çıkarken "Aslı, benim ilk dersim boş. Sen derse gir bende bahçede otururum" dedim.

O da başını salladı.

"Görüşürüz" dedim ve bahçeye doğru yürüdüm. Bahçeye gelince hiç boş bir bank olmadığını fark ettim. Bahçeye hızlıca göz atarken bana el sallayan Adayı gördüm. Hızlıca yanlarına giderken Egenin sesini duyunca yutkundum. Aklıma Poyraz gelmişti.

"Bukre, senin dersin bir saat sonra değil mi?" Ah! Evet, biz Egeyle aynı sınıflardayız. Aryanın yanına otururken Egenin sorusuna cevap verdim.

"Unuttun mu aynı sınıflardayız?"

"Ah, evet. Unutmuşum" dedi.

Arya "Aslı nerede? Yoksa oda Canla mı aynı sınıfta?" diye sordu. Tam Aryanın sorusuna cevap verecekken Adanın kollarında gülümseyen Batu konuştu.

"Aynen, onlarda aynı sınıftalar" dedi. Çantam titreyince her ne kadar irkilsem de hemen çantamdan telefonumu çıkardım ve gelen mesajı okudum.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin