-67- Kıyamıyorum sana sen çok güzelsin

81.5K 4.5K 2.5K
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bukreden

Gözlerimi yeni bir güne araladığımda Poyraz yatakta yoktu. Etrafa saf saf bakındıktan sonra oflayarak yatakta oturur vaziyet aldım. Dün geceden ve gördüğüm bir sürü rüyadan sonra kendime gelememiştim. Salak gibi hissediyordum, bütün gün yatakta yatasım vardı. Ama maalesef ki gitmem gereken bir okul vardı. Yataktan kalkıp lavaboya gittim. Yüzümü yıkayıp odaya geri döndüm. Yatağı toplamaya başladığım an odaya Poyraz elinde bir tepsiyle geldi. Bana kahvaltı mı hazırlamıştı? Şaşırsam da sesimi çıkarmadım. "Hadi otur" deyip yatağı gösterince "Yatakta mı yiyeceğiz?" diye sordum.

"Evet"

Önce gözlerimi devirdim sonra da kahkaha attım. Yanına gidip yanağını öptüm. Elindeki tepsiyi alıp koltuğa yöneldim. "Biz bu nimetleri yatakta yersek çarpılırız, malum ne yaptığımı belli değil yatakta"

Güldü. "Ben bunu düşünememiştim"

Ben koltuğa oturunca o da koltuğa yöneldi. Tepsiyi de koltuğa koyup onu tepsinin diğer yanına oturmasını söyledim. "Buraya otur" Tepsi ikimizin de arasında olduğu için rahatça kahvaltı etmeye başladık. İlk kez bana kahvaltı hazırlamıştı bu beni acayip mutlu etmişti. "Ellerini sağlık çok güzel görünüyorlar" dedim kahvaltıyı kastederek.

Gülümsedi. "Afiyet olsun kırmızı sütyenli"

Kahvaltı ederken birkaç bakışmamız haricinde pek bir şey olmadı. Karnım doyunca bardağımda kalan çayı keyifle içmeye başladım.

"Çok mu kırdım?"

Başımı kaldırıp ona baktım. "Hayır" deyip sustum. Paramparça ettin.

"Hayır dediğine göre baya kırmışım" dedi. "Eşeğim ben ya" deyince güldüm.

"Hayvan olduğunu anlaman güzel bir şey ama hayır sen eşek değil sığırsın!"

Eliyle çenemi sıkıp "Senin sığır diyen dillerini yerim ulan!" diye bağırdı.

Kahkaha attım. Benim Bay Sapığımda böyle bir şeydi işte... Kırardı ama tamir etmesini iyi bilirdi.

"E bugün ne yapıyoruz?" diye soran Poyraz'a yüzümü ekşitip baktım.

"Üzgünüm bugün okula gitmem lazım"

Okul olunca fazla ısrar etmeyip "Peki" dedi.

Yemek yedikten sonra ikimizde hazırlandık. Ben makyajımı yaptıktan sonra aynadan kendime bakarken bir anda arkamdan sarıldı. Saçımı öptükten sonra aynadan bakıştık. Bugün üzerimde olan durgunluğu umursamadan gülümsedim. O da gülümseyip ellerimi tuttu. "Sen benim canımın en güzel parçasısın Kırmızı Sütyenli"

"Biliyorum Bay Sapık"

"Bunu hiç unutma, her ne olurs-a olsun sen benim canımın en güzel parçasısın" dedikten sonra elimi kendine çekip avucumun içini öptü. "Sen benim canımın en güzel parçasısın bir de bebeğimizi düşün onu yere göğe sığdıramam her halde" Sana ölürüm be adam. "Ama dediğim gibi doğru zamanda olan bir bebeği" Zor yutkundum, nefes alamadım. "Dün gece de dedim bebek şuan düşündüğüm son şey, ona göre sende dikkat et"

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now