Röportaj (Eğlence, Alıntı ve Tüyolar) Kesinlikle okuyun!

90.7K 2.6K 734
                                    

Sonuna kadar okuyun!

Muhabir: "Herkes burada değil mi? Bugün burada bir nevi Comic Con yapacağız. İlk önce biraz sohbet ardından alıntı ve daha sonra sohbetimize devam edeceğiz. Hem eğlence, hem duygusallık hem de aksiyon dolu bir program olacak. Beyler bayanlar, şimdilik sadece ben varım fakat birazdan sırasıyla herkes stüdyodaki yerlerini alacak. Sevdiğiniz, nefret ettiğiniz herkes burada olacak birazdan. Umarım kavga çıkmaz... Neyse ilk olarak stüdyomuza çoğumuzun sevmediği ama yazarımızın hala kitapta tuttuğu yakışıklı çocuğu davet ediyorum. Ve karşınız da Ege..."

Ve Ege kameralar karşısında belirir. İlk önce kibarlığından esin vermeyerek muhabir kızımızın eline küçük bir buse kondurur ve tek kişilik koltuklardan birine oturur.

Muhabir: "Merhaba Ege, nasılsın? Seni sevmemelerine rağmen buradasın, bu nasıl bir duygu?"

Ege boğazını temizler ve rampa olan saçlarından parmaklarını geçirip cool bir şekilde konuşmaya başlar.

Ege: "Öncelikle burada olmaktan şeref duydum. Aynı zaman da burada olup birazdan vahşi kedimi göreceğim için..."

Kameralar arkasından bir ses duyulur.

"Ben sana o vahşi kediyi göstereceğim! Bekle lan beni çıkışta!"

Ege gözlerini devirip tam konuşma yapacağı sırada muhabir lafa atlar ve "Vahşi kedi?" diye sorar.

Ege, muhabire yaklaşır ve "Bukre işte!" diye fısıldar.

Ege: "Neyse ben konuşmama devam edeceğim. Biliyorum ki çoğu okuyucu beni sevmiyor oysaki bilmiyorlar ki ben onları çok seviyorum. Aranızda Poyrazı değil de beni destekleyen var mı?... Neyse buradan bütün okuyuculara sesleniyorum; sizi seviyorum"

Muhabir gülümseyerek sıradakini davet eder.

Muhabir: "Çoğumuzun nefreti kazanan ve çoğumuzun onu 'Sürtük' diye nitelendirdiğimiz seksi kadını buraya davet ediyorum. Ve karşınızda Ebru..."

Ebru kameralar karşısına geçer ve seksi bir şekilde göz kırpar daha sonra Muhabirin yanındaki koltuklardan birine oturur.

Ebru: "Merhaba"

Muhabir: "Merhaba Ebru. Nasılsın? Senden nefret etmelerine rağmen buradasın? Birkaç şey söylemek istersin diye düşünüyorum"

Ebru: "Benden nefret etmeleri umurumda değil. Bakın ben buradayım karşınızda ve birazdan Poyraz'ın karşısında olacağım. Bu beni çok mutlu ediyor"

Kameralar arkasından bir ses daha duyuldu.

"Ne diyorsun kızım sen? Bay Sapık bak yolarım ben bunu!"

Muhabir: "Poyraz ve Bukre biraz sakinleşin! Sırası gelince sizde konuşacaksınız! Neyse... Şimdi karşımızda yakışıklık abideleri çoğumuzun kalbini fet eden beyler geliyor. Ve karşınızda Arda ve Anıl..."

Arda ve Anıl kameralar karşısında çıkarlar ve kibarlıklarından esin vermeyerek muhabir kızımızın eline küçük bir buse kondururlar. Tabi Anıl "Telefon numaranı versene?" demeyi de ihmal etmez. Bizim Muhabir de gülümseyerek "Tabi, program bittikten sonra beni bul" der.

Arda ve Anıl da ikili koltuklara oturduktan sonra Muhabir konuşmaya başlar.

Muhabir: "Merhaba Beyler, sizinde görüşlerinizi de kısaca alalım. Arda? Derin konulara birazdan gireceğiz ama çeteden bir üye olup buralara gelmek nasıl bir duygu?"

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now