-42- Newton'a olan saygımdan

122K 4.8K 711
                                    

Medya: Poyraz ve Bukraz. 

Bölüm Şarkısı: Göksel- Ah Nerede Vah Nerede (Dinlemenizi öneririm)

Poyraz, Bukreyi özen ve şefkatle giydirdikten sonra daha fazla utanmaması ve kıpkırmızı suratının normal hale geçmesi için "İki dakika sonra mutfakta ol, birlikte kahvaltı hazırlayalım" deyip odadan çıkmıştı.

Bukre, onun çıkmasıyla tuttuğu nefesini verdi. Ah daha demin Poyraz onu daha da iyi görmüştü. Yataktan kalkıp lavaboya gitti. Yüzünü yıkayıp, aynadan kendine baktı. Hala kıpkırmızıydı. Ah ne yapacaktı bu koca bebekle?

Poyraz mutfağa girerken telefon sesi duydu. Ne Bukrenin ne de kendisinin telefonları yanlarında değildi ki? Sesin geldiği yöne doğru ilerledi. Solana girince görüş alanına çalan telefon girdi. Bir hışımla telefonun yanına gitti. Kimse onun burada olduğunu bilmiyordu. Telefonu eline alıp numaraya baktı. Vedat Ağabeyin sağ kolu olan Tahir'in numarasıydı. Neye arıyordu ki! Aramaya cevap verip telefonu kulağına götürdü. "Allah şahidim olsun Tahir bir gün elimde kalırsın. Ne var lan?!"

"Hım... İşte benim veliahdım!" Vedat Saraç.

Sıkıntıyla nefesini dışarı verip "Ağabey yine ne var?" diye sordu.

"Lan! Bağ evinde ne işin var? Ben sana emanet ettim mahalleyi, sen bağ evlerinde kafa dinle"

"Bitti mi?"

Vedat Saraç gür ve sert kahkahasını atıp "Bitmedi lan. Bir de yarın akşam Saraç holdingin yıldönümü kutlamasına katılmayı unutma. Unutursan silerim seni Poyraz Duman!" diye çıkıştı.

"Sil Vedat Saraç sil! Sil de gör gününü" Ah evet diğer mafya adamları Poyrazın Vedat Saraç'ı böyle tehdit ettiğini görse Poyraz'ı aptal zannederlerdi. Çünkü Vedat Saraç'ı kolay kolay kimse tehdit edemezdi.

Vedat yapılan tehdide sadece gülmekle yetinip telefonu kapattı.

Poyraz telefonu geri yerine koyarken arkasından gelen sesle derin bir nefes aldı.

"Vedat Saraç... Ha?"

Arkasını dönüp Bukreye doğru yürüdü. Yanına geldikten sonra elini tutup mutfağa doğru zorla yürüttürdü. Mutfağa girince direk buzdolabına yönelip içinden birkaç şey çıkardı.

Bukre sorusunu tekrarladı. "Vedat Saraç mıydı?" Poyrazdan yine cevap gelmeyince sinirlendi. "Poyraz!"

Poyraz buzdolabının kapağını kapatıp "Kahvaltı yaparken konuşalım sevgilim" deyince sadece başını tamam anlamanda salladı.

Kısa sürede kahvaltı neredeyse hazırdı, Poyraz eve çok yakın olan bir markete gidip birkaç şey almak için Bukreyi yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. O gittikten sonra Bukre bir süre kahvaltıyı hazırlamaya devam etti. Şöyle bir dönüp kahvaltı masasına baktı. Her şey hazırdı, geriye sadece omlet yapmak kalmıştı. Poyrazda birazdan gelir diye düşünüp omleti yapmaya başladı. Bir yandan omleti yapıyor diğer yandan da evde tek olmanın rahatlığıyla aklına gelen şarkıyı söylemeye başladı.

"Nerede bıraktım kalbimi bilmem

Ah nerede vah nerede

Nerede unuttum kalbimi acaba

Ah nerede vah nerede

Bir bulabilsem ah nerede"

"Tabi ki de Bay Sapığında unuttun kalbini kırmızı sütyenlim" Duyduğu sesle arkasını döndü.

Omlette olunca kahvaltıya başladılar.

Bukrenin kahvaltısı neredeyse bitmişti. Poyraz ise hala bir şeyler yeme çabasındaydı. Gülerek "Aşkım biliyorum çok marifetliyim, süper omlet yaparım da bence biraz yavaşla valla mide fesadı geçireceksin" dedi.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now