-63- Bu kalp sadece bir kadını sevebilir ( DH Ortak bölüm 2)

100K 4.1K 911
                                    


Medya: Poyraz video (Daniel Bederov! Kalbi dayanabilecekler baksın ^_^)

Medya: Poyraz video (Daniel Bederov! Kalbi dayanabilecekler baksın ^_^)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözlerimi zoraki açtığımda yatakta Poyrazı aradım ama yoktu. Etraf karanlıktı, daha gece olmalıydı. Uyku sersemliğiyle yataktan kalkıp odadan çıktım. Koridorda ilerlerken mutfağın ışığının açık olması dikkatimi çekti. Orada olmalıydı? Mutfağa doğru ilerledim, tam girmek üzereydim ki Poyrazın sesini duydum.

"Tamam, şimdi yanına geleceğim" Nereye gidecekti bu saatte? Üstelik kimin yanına gidecekti!

Mutfağın içine bakınca Poyrazı telefonla konuşurken gördüm. Beni görmemesi için hemen kendimi sakladım.

"Geleceğim diyorsam gelirim"

"Söz şimdi arabama binip yanına geleceğim... Her zaman sözümü tutarım bunu biliyorsun Ebru" Ebru mu? Gecenin bu saatinde Ebrunun yanına mı gidecekti?

Hemen odaya geri dönüp yatağın içine girdim. Sinirden ağlamamak için kendimi sıktım. Bir dakika sonra falan Poyraz içeri girip yanıma geldi. Kirpiklerimi bile kırpmadım. Uyuyup uyumadığıma bakıp odadan çıktı.

Gözyaşlarım gözlerimden firar edince daha birkaç saat önce dedikleri aklıma geldi.

'Seni seviyorum kırmızı sütyenli'

Hemen yataktan kalkıp üzerime hiçbir şey almadan evden çıktım. O ara araba sesi duyunca malikânenin çıkışına baktım. Poyrazın arabasını gördüm. Gidiyordu!

Hiç düşünmeden hemen önümde duran arabaya bindim. Kimin arabasıydı bilmiyordum ama umurumda da değildi açıkçası. Anahtarı Allahtan üzerindeydi de hemen çalıştırıp gaza bastım.

 Anahtarı Allahtan üzerindeydi de hemen çalıştırıp gaza bastım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Poyrazdan

Şirketten içeri girerken güvenlikçinin dediğini duymadım bile. Direk terasa çıktım. Ellerimi sinirden yumruk yapıp sıktım. Sakin ol Poyraz! Terasın kapısını açıp içeri girdim ve kapadım. Ebru zaten kapının hemen önündeydi. "Ben sözümü tuttum ve geldim. Şimdi sen de sözünü tut ve evine git, sağ salim!"

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now