-65- Bu şarkı kalbimin tek camışına..

95.3K 3.5K 1.1K
                                    

Bir hafta sonra...

Arabayı durdururken Aslının dediklerini pek umursamadım açıkçası. "Swarm da gördüm Adalarda buradaymış rica ediyorum onlarla muhatap olmayın" Ben cevap vermesem de Arya verdi.

"Onlar bize laf atarsa hadlerini bildiririm kusara bakma valla"

Arabadan çıkarken Aryaya "Senin ev işi ne oldu?" diye sordum. Arya Ege olayından sonra Adayla kötü bir kavga edip evi terk etmişti. Ada bizim yanımızda bile 'Sen Egeyi değil Bukrenin sevgilisini mi tutuyorsun?!' diye hala kızıyordu. Ben genellikle sesimi çıkarmamaya çalışsam da geçen gün bende patladım. Adaya açık açık 'Aptal mısın? Sen benim sevgilimi suçlarken bir yandan da onun sevgilisini de suçluyorsun' dedim. Sonuçta Poyraz'a bir şey olursa çete yıkılırdı. En basitin Poyraz hapishaneye girse olan Sinanlara da olurdu. Polis zaten hepsinin açığını arıyordu. Poyrazdan başlayarak hepsini temizlemeye çalışırlardı. Benden sonra Arya 'Unutma ki benim sevgilim bana Ege den daha yakın belki de bu yüzden onların tarafındayımdır. Ve Ada biliyor musun ben Poyrazı Egeden daha çok seviyorum. En azından sözünün erinde olan dürüst biri' demişti. Ben bunları düşünürken Arya "Sinan kal işte benimle diyor ama bilemiyorum, sonuçta kendi evim olsa daha rahat ederim" dedi.

Ona katılarak "Haklısın çünkü bende onların evinde kendi evimmiş gibi rahat edemiyorum" dedim.

"Hele ben..." diyerek söze atladı Aslı. "Geçen gün kapıyı bir açtım Anıl yanında iki kızla geldi eve. Hayır, kızlar yarı çıplak! Evde de bir tek Kerem ile ben varım. Sinir oldum"

"Ev zaten otel gibi"

Gülerek Aryaya katıldım. "Aynen ama rahat edemesem de alışmaya başladım artık"

Aslı sinirle "Bir ben alışamadım" dedi. "Bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Anıl'ın ya da Ardanın odasının önünden geçerken acayip sesler duyuyorum kötü oluyorum"

Aklıma Poyrazla daha önce yaşadığımız bir olay geldi. Bir keresinde Poyrazla Anılın odasının önünden geçtik ve acayip sesler duyduk. Poyraz'a dönüp 'Ev ev değil anasını satayım Aşkı Memnu'daki Behlül'ün yatak odası' demiştim, o da bana 'Bir zamandan sonra alışıyor insan' dedi. Hakikaten alışıyormuş insan! Arabayı kilitlerken o gün Poyraz'a dediğimi kızlara da dedim. "Ev ev değil anasını satayım Aşkı Memnu'daki Behlül'ün yatak odası"

Gülüşerek hastaneden içeriye girdik. Egenin odasına ilerlerken birden midemin bulanmasıyla yanımda yürüyen Aslının kolunu tuttum. Elim direk karnıma gitti ve bulantının geçmesi için okşadım. Midem acayip olmuştu.

"Ne oldu?" diye soran Aslı ve Aryaya kendime gelinceye kadar cevap veremedim.

Kendime gelince Aslının kolunu bıraktım. "Midem bulandı birden"

"Tövbe bismillah" diyen Aslıya bakınca Aryayla bakıştıklarını gördüm. Aniden ikisi de bana bakıp "Gidip test al" dediler.

"Ne testi?"

Aslı "Hamilelik testi" deyince zor yutkundum. Yok artık!

"Saçmalamayın" deyip yürümeye başladım.

İkisi de "Asıl sen saçmalama" deyip başımı şişirmeye başlayınca onları susturmak için "Tamam alırım" dedim. İkisi de ikna oldu.

Egenin odasına girerken istem dışı gerildim. Poyraz'ın dedikleri geldi aklıma. Bugün kızlarla Egeye gideceğimizi söyleyince 'O piç kurusuyla göz teması bile kurmayacaksın. Eğer sana karşı en ufak bir asılmasını fark edersen hemen tepkini koy. Bir daha ki vurulmasında yaşama olasılığı olmaz ona göre' demişti.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu