-47- Seni Poyraza kakalıyor

103K 4.3K 282
                                    

Medya: Bukre 

Bukreden

Gözlerimi kapıdan gelen sesle açtım. Ne oluyordu?

"Bukre, orada mısınız?" Aslının sesiydi.

"Lan Poyraz ses versenize!" Bu seste Kereme aitti.

"Ağabey başınıza bir şey gelecekse gelmesin, boş bir günümüzde onu da hallederiz" Ah, bu seste Anıl'a aitti.

"Lan ses verin korkmaya başladım" diyen Ardayla gözlerimi devirip yatakta oturur pozisyon aldım. Poyraz'ı dürttüm. Hiçbir tepki vermeyince kolunu yumrukladım. Tek gözünü açıp "Hı?" dedi.

"Hadi kalk" deyip çarşafı vücuduma doladım. Kapıya doğru yaklaşıp "Ne oldu?" diye bağırdım. Bu halde kapıyı açamazdım.

Aslı "İyi misiniz?" diye sorunca "İyiyiz ya uyuyorduk, duymamışız" dedim.

"İyi hemen giyinin otelin otoparkına gelin. Sizi bekliyoruz"

"Daha erken değil mi?"

"Saat on bir Bukrecim. Annenle konuştum bile bizi bekliyor" diyince "Tamam geliyoruz" dedim.

Arkamı döndüğümde Poyrazın banyoya gittiğini gördüm. O banyoya girince bende etraftaki eşyalarımı topladım. Poyraz banyodan çıkınca ben girdim. Sıcak bir duşun ardından banyodan çıkınca odada Poyrazı gördüm. Kot pantolon, üstüne mavi kot gömlek içine beyaz tişört giymişti. Ben de dün düğündeki kıyafetlerden başka kıyafet olmadığı için onları giydim. İşimiz bitince otoparka gittik. Aslı da benim gibi düğün kıyafetleriydi.

Çete, Aslı ve ben bizim sitesinin içine girip arabaları park ettikten sonra evin olduğu bloğun önünde durmuş annemle ilgili birkaç bilgi vermeye başlamıştım. "Sakın aptal aptal konuşmayın. İnsan gibi davranın, konuşmalarınıza dikkat edin. Sakın küfür etmeyin! Ediz ve ben küfür ettiğimizde annemden çok terlik yerdik. O yüzden sakın! Normal insanmışsınız gibi davranın" dememle Aslı da "Canan Hanım falan demeyin Canan Teyze deyin" deyince ben de onaylarcasına başımı salladım.

Bloktan içeri girip asansöre bindik. Hepimiz asansöre sığdığımız için hepimiz aynı anda kata çıktık. Kapımızın önüne gelince zile basmak için elimi kaldırmıştım ki Poyrazın sesini duydum. "Bukre dur" Ona dönmemle dudaklarıma yapışması bir oldu. Benden ayrılıp "Seni seviyorum sevgilim, hakkını helal et" dedi. Bunu neden yaptığını anlamadım ama "Bende seni" deyip zile bastım.

Kapıyı Ediz açıp alayla "Hoş geldiniz" deyince "Hoş bulduk" dedim. Annem de kapıya gelip "Merhaba çocuklar hoş geldiniz" deyince herkes "Hoş bulduk" dedi.

Annem herkesi içeriye davet ettikten sonra herkes içeriye girerken annem en çok beni ve Poyrazı dikkatle süzmüştü ki bu yutkunmama sebep olmuştu. Hepimiz içeriye girip salonda yerlerimizi almıştık. Ben üzerimdeki elbiseden artık rahatsız olunca ayağa kalkıp anneme baktım. "Ben üzerimdekileri değiştireceğim" deyince Aslı da elbisesiyle olduğu için "Bana kıyafet versene" dedi.

"Hadi gel"

Aslı odama gidince "Seninki zor nefes alıyordu" dedi. Kahkaha atıp dolabımın kapağını açtım. Aslıya düz beyaz günlük bir elbise verdim. Kendim de siyah düz tulum giydim. Aslıyla giyindikten sonra aynanın karşısına geçip kendimize çeki düzen verdik. Derin bir nefes alıp salona geri döndük. Salonu kahkahalar inletiyordu. Bu sanırım iyiye işaretti. Salona girdikten sonra üçlü koltukta annemle Ediz'in arasına oturdum.

"E Canan Teyzeciğim daha da nasılsınız?" diyen Anıl bir an zor yutkundu ki hepimiz bunu anladık. Annem gülüp "İki dakika önce sorduğunda da aynı cevabım verdim canım. Çok iyiyim sağ ol" deyince gülümsedim. Poyraz'a bakınca göz göze geldik. Ben ona gülümseyince onunda yanak kasları oynadı. Daha sonra anneme döndüm. O da gülümseyerek Poyrazı inceliyordu. Annem ona bakmayı sürdürüp konuşmaya başlayınca gözlerimi kapatıp nefesimi tuttum. "Poyrazcım sen nasılsın?" siye sordu annem kadifemsi sesiyle.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin