66- Cesareti bahane, aşkım bir efsane

75.7K 3.5K 645
                                    

Stüdyoya yarışmacılardan önce İlker Ayrık arabayla birlikte girdi. Yarışmacıların uğruna yarışacağı arabayı olması gereken yere park etti ve arabadan indi. Arabanın kapısını kalçasıyla kapattıktan sonra stüdyonun ortasına geldi ve konuşmaya başladı. "Sevgili seyirciler... Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Ve ben bilmem eşim bilir olarak..." dedi. Eliyle ödül olan arabayı gösterip "Yavruya bak be" deyip güldü. Ödül olarak siyah Ranger Rover vardı. Harbiden yavruya bak yani! İlker Bey seyircileri susturdu ve "Bugün yarışmacılarım bomba! Yakıyorlar ortalığı, stüdyonun kapısına kızlar akın etti" diye bağırdı. "Neyse ilk çiftimiz... Vedat Saraç, Canan Keskin!"

Kapı açıldı ve içinden el ele Vedat ve Canan çiftimiz çıktı. Bağırışlar, tezahüratlar hava da uçuştu. Canan ve Vedat, İlker Bey'in yanına ulaşınca el sıkışıp selamlaştılar. İlker Bey çiftimizi gösterip "Bu kadar güzel bir hanımefendi ve bu kadar yakışıklı beyefendiyi ağırladığım için gurur duyuyorum, hoş geldiniz"

"Hoş bulduk"

"Koskocaman bir alkış" deyince alkışlar duyuldu. "Sizi yerinize alayım" deyince Canan masanın etrafındaki sandalyelerden en baştakine oturdu. Vedat'ta cam odada en baştaki sandalyeye oturdu.

"İki numaralı çiftimiz" diye bağırdı İlker Bey. "Poyraz Duman, Bukre Keskin!" Kapı açıldı ve içinden el ele gülerek Poyraz ve Bukre çiftimiz çıktı. Bu sefer bağırışlar ve tezahüratlar stüdyoyu yıkacak cinstendi. İkisi de İlker Bey'e sıkıca sarıldı. Bukre "Bu ne yakışıklılık" deyince İlker Bey'den önce Poyraz "Ne?!" dedi. İlker Bey hallerine güldü. Stüdyo "Poyraz" diye tezahüratlar yapınca Bukre kızlara dönüp "Siz hayırdır?" dedi.

İlker Bey "İddialı mısınız?" diye sorunca Bukre "Ben iddialıyım, kazanmaya geldim. Kazanırsak da arabayı kendi üzerime yaptıracağım ve ben süreceğim" dedi.

"Poyraz, Bukre arabayı elinden alacak gibi?" diye sordu İlker Bey.

Poyraz gayet rahat bir şekilde cevapladı. "Öncelikle iddialı değilim çünkü –Arabayı gösterip- Bunun beyazından bende var. Kazanırsak tabi Bukreye hediye ederim"

"Hoş geldiniz diyorum ve Poyraz ile Bukreyi yerine gönderiyorum" deyince Bukre annesinin hemen yanındaki sandalyeye Poyraz ise cam odada Vedat'ın yanındaki sandalyeye oturdu.

İlker Bey diğer çiftimizi çağırdı. "Üç numaralı çiftimiz, Kerem ve Aslı" Kapı açıldı ve içinden el ele gülerek Aslı ve Kerem çiftimiz çıktı. Bağırışlar, tezahüratlar hava da uçuştu. Aslı ve Kerem, İlker Bey'in yanına ulaşınca el sıkışıp selamlaştılar. İlker Bey "Hoş geldiniz" diye bağırdı.

"Hoş bulduk"

"Buyurun yerlerinize" deyince Aslı Bukrenin hemen yanındaki sandalyeye Kerem de cam odada Poyraz'ın yanındaki sandalyeye oturdu.

"Ve son çiftimiz..." diye bağırdı İlker Bey. "Sinan ve Arya!" Kapı açıldı ve içinden el ele gülerek Arya ve Sinan çiftimiz çıktı. Bağırışlar, tezahüratlar hava da uçuştu. Arya ve Sinan, İlker Bey'in yanına ulaşınca el sıkışıp selamlaştılar. İlker Bey "Hoş geldiniz" diye bağırdı.

"Hoş bulduk"

Onları da yerlerine yerleştirdikten sonra İlker Beyde yerine oturdu. "Öncelikle şunu söyleyeyim burada sandalyede oturanların söylediklerini herkes duyuyor lakin cam odada konuşulanları sadece ben duyuyorum, sormak istediğiniz bir şey var mı?"

Herkes "Hayır" dedi. Yılların yarışması artık anasını satayım oyunlarını bile ezberledik ne sorusu! İlker Bey kartlarını eline aldı ve "Başlıyoruz" diye bağırdı. "Önce biraz sohbet edelim" dedikten sonra Canan ve Vedat çiftimize döndü. "Canan Hanım ve Vedat Bey... Allah'ım nasıl sohbet edeceğiz ya" deyip güldü. Sonra kendini toplayıp "Canan Hanım... Nasıl tanıştınız?" diye sordu.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now