-26- Suyun akışı, Günün batışı, Senin bakışın...

129K 5.3K 433
                                    

Medya: Kerem ve Aslı, Poyraz, Bukre, Sinan ve son olarak Anıl. 

Bukreden

Karşımda gördüğüm lise birden beri tanıdığım Burçin karşısında sertçe yutkundum. Yuh ama ben sırf bu kız için Ankara'yı terk ettim. Şimdi oldu mu bu?

Emindim ki Aslı şuan Burçin'e sataşmamak için kendini zor tutuyor diye düşünürken Aslının ani bir hareketle Poyrazı geçip Burçin karşısına geçti. "Senin burada ne işin var?"

Aslı ve Burçin'in aralarında olan bu kötü elektrik biz lise ikideyken Aslının sevdiği çocuk sırf uçkuruna sahip çıkmayıp Burçin ile birlikte olup Aslıyı aldattığından beri var. Meğersem sonra öğrendik ki çocuk kör kütük sarhoşmuş ve Burçin çocuğun bu durumundan faydalanmış. Ben ve Aryada içeri girince Poyraz kapıyı kapattı.

Burçin o ukala gülüşüyle Aslı'ya "Aslı? Ciddi olamazsın bu sen misin? Güzelleşmişsin... Eminim ki artık sevgililerini birilerine kaptırmıyorsundur" dedi. Aslı uğradığı ihanetten sonra çok kırılmış ve yıpranmıştı. Emindim ki Burçin'i evire çevire dövmemek için kendini zor tutuyordu. Ya da tutamıyordu. Aslı ani bir hareketle Burçin'in yüzüne tokatı indirdi. Arda, Anıl, Arya, Poyraz ve özellikle Kerem durumu bilmediklerinden şaşırmışlardı.

Burçin sağa doğru eğilen başını kaldırıp Aslıya vurmak için elini kaldırdı. Aslının önüne geçip Burçin'in kolunu tutup sıktım. Benim kardeşimin zaten onun yüzünden çok canı yanmıştı bir kere daha yanmasına asla izin vermezdim.

Burçin sıktığım eliyle acıyla inledi. Daha sonra yüzüme bakıp ukalaca konuşmaya başladı. "Bukre? Lisemizde Aslıyla birlikte dövmediğiniz kızlar kalmamıştı. Hala öyle misiniz? Lisenin son yılı uslanmıştınız."

Tamam, güzelim sen ukalaysan ben de ukalayım!

"Ah, evet. Lisemizde senin gibi pespayeler çoktu. Burçin... Sen de o dövdüğüm insanlar arasında yer alıyorsun değil mi?" Pis pis sırıttım. Lisede gerçekten kendimi aşmış bir durumdaydım.

Aslı hemen yanıma gelince "A... Ben çok iyi hatırlıyorum Bukre" dedi.

Aslı ile aynı anda birbirimize baktık. Sanki o yıllar ikimizin de gözlerinin önünden geçmişti.

Burçin burukça gülüp "Sizinle uğraşamayacağım, uçağa yetişeceğim. Görüşürüz Anıl" dedi.

Kapıya doğru ilerlerken içim birden cız etti. Bu kıza son duyduklarımdan sonra acımıştım bile. Zengin ailesi onu sürtük damgası yediği için reddetmişti ve okuluna devam edememişti. Ah, vicdan azabım! Ah, yufka yüreğim!

"Burçin..."

Ona seslenmemle arkasını döndü.

"Burçin... Pespaye olmasan iyi kızsın aslında"

Bana gülümseyerek "Sen de psikopat olmasaydın iyi kızdın aslında..." dedi.

"Üzgünüm ama benim için her zaman sevgilimi ayartan pespaye olarak kalacaksın" diyen Aslıya bakıp gülümsedim. Burçin kapıdan çıkarken kapıyı açık bırakmıştı. Arya kapıya en yakın kişi olarak kapıyı kapatacakken Sinan'ın içeri girmesiyle Aryanın benim üzerime düşmesi bir oldu. İkimizde acıyla inlerken bana uzatılan elle yüzümde saçma bir gülümseme yayıldı. Poyrazın elini tutup kalktım. Kulağıma "Psikopat, umursamaz ama bir o kadar da yufka yürekli Kırmızı Sütyenli. Bunu sevdim" diyen Poyraza salakça gülümseyip gözlerinin içine baktım. O da gözlerini ayırmadan bana baktı. Ta ki Arya sesini duyana kadar!

*

Yazardan

Arya, Sinan tarafından ittirilince Bukre'yle birlikte yere düştü. Aslı sayesinde hemen kalktı. Sinirlendi, salak mıydı bu çocuk? Görmemiş miydi Arya'yı? Sinan'ın karşısına geçip "Bak bu gece herkes birilerine tokat attı. Ben de senin gibi bir öküze atmaktan gurur duyarım" dediğinde elini tokat atmak için kaldırdı fakat Sinan anında tutup bileğini sıktı.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now