-4- İntikam

197K 7.5K 1.4K
                                    

Medya: Ebru ve Poyraz  

Sıcak...

Sanki cehennemdeydim.

Derince bir nefes alıp gözlerimi açtım. Aşırı derece çok terlemiştim, üzerimdeki battaniyeyi fırlatırcasına attım ve yataktan çıktım. Üzerimdeki tişört resmen ıslaktı. Neden bu kadar çok terledim diye düşünürken gözüm cama kaydı. Dışarıda güneş vardı. Koşarak cama yöneldim ve açıp sımsıcak mis gibi havayı göğüsledim. Sonbaharda olmamıza rağmen yazdan kalma bir havaydı. Resmen hava tam da dışarı çık gez, toz, eğlen havasıydı. Ama maalesef ki bu üç seçenekten hiçbirini yapamazdım. Çünkü gitmemiz gereken bir okul vardı! Oflayıp camı kapadım ve yatağıma yöneldim. Dağınık yatağımı toplarken aklıma mükemmel bir fikir geldi. Evet, gezip tozamazdım ama sahilde güzel bir yürüyüş yapabilirdim. Hemen telefonu elime alıp saate baktım. Sabah sekizdi, daha çok erkendi. Alelacele eşofmanlarımı giyip evden çıktım. Sahile kadar yürüdüm. Sahile gelince kısa bir yorgunluk yaşadığım için ilk bulduğum banka oturup biraz dinlendim. Dinlenirken fotoğraf çekip sosyal medyaya atmayı takibi de unutmadım. Daha sonra sahildeki yürüyüşüme devam ettim. Daha önce Ankara da yaşamama rağmen denizle aram hep iyiydi. Evet, Ankara da deniz yoktu fakat ben hep bir yere tatile falan giderken tercihimi deniz kıyılarından yana kullanırdım. Denizle yeterince hasret giderdikten sonra yürüyüşüme son verdim ve evime doğru yol aldım. Mahalleye geldikten sonra fırına girip kahvaltıda yemek için simit aldım.

Eve gelince simitleri mutfağa bıraktım daha sonra üst kata odama çıkıp direk banyoya yöneldim. Kısa bir duşun ardından kendimi gerçekten de çok iyi hissettim. Güne gayet iyi başlamıştım. Duştan sonra üzerimde bornozla odaya girince direk gözlerim cama gitti. İyi bari kapalıydı ama ben her ihtimale karşı perdeleri de çekip giyinmeye başladım. Giyindikten sonra aşağıya inip mutfağa yöneldim. Çayı ocağa koyduktan sonra kahvaltıyı balkondaki masaya hazırlamaya başladım. Çay da olunca Aslıyı kaldırmaya karar verdim. Odasına girince önce "Hadi kahvaltı hazır" diye bağırdım ve kalkmasını bekledim. Fakat o tepki bile vermedi.

Sen istedin çaki!

Yatakta üzerine atlayınca çığlık attı. "Deli!" Gülüp üstünden kalkınca büyük bir sinirle bana bağrışmaya başladı. "Oğlum bak git diyen çöpçünün süpürgesi sana girsin emi Bukre! Ne biçim arkadaşsın sen"

Dediklerini umursamadan "Hadi kalk sana süper bir kahvaltı hazırladım. Ulan sana bir daha kahvaltı hazırlarsam!" deyip yüzümü buruşturdum.

Hemen bir anda siniri yok oldu. "Ya canım" Kocaman gülümseyip "Baştan söylesene sabahtan beri sana küfür edip günaha giriyorum" dedi.

"Hadi kalk! Çaylar soğumasın, balkona hazırladım. Bugün hava çok güzel"

"Tamam. Sen git başla ben lavaboya gidip yüzümü yıkayım, geliyorum"

Başımı sallayıp, mutfağa oradan da balkona doğru koştum. Aradan beş dakika geçtikten sonra Aslı da kahvaltı masasında yerini aldı. Kahvaltımız bittikten sonra balkonda keyif çayı içmeye başladık. Aslı bir anda "Yalnız dün yaptıklarımızı asla unutamayacağım var ya" deyince ona meraklı gözlerle baktım ve konuşmaya başladım.

"Neden? Ben unuttum bile"

"Sen ciddi misin? Erkeklerle dolu olan bir eve girdik. Aslında daha doğrusu bildiğin eve daldık Bukre. En kötüsü bir sevişme olayına tanık gidiyordun" dedi ve kahkaha atmaya devam etti. Ah salaklık bende niye anlatıyorsun ki? Hem nereden bilebilirdim?! Evet bu tarz şeylerde değişik sesler çıkarıldığını biliyordum ama daha önce hiç kimseyle birlikte olmadığım için bu konularda pek bilgili değildim. Üstelik lise zamanlarımda diğer kızlar gibi bu konuları aşırı derece çok merak falanda etmiyordum. Yani tabi bende az buçuk neyin ne olduğunu biliyordum ama daha önce hiç porno izlemişliğim yoktu. Fakat dün resmen canlı canlı tanık oluyordum.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Where stories live. Discover now