-38- "Kimsin sen kim?!"

140K 5K 666
                                    

Medya: Within Temptation- Frozen (En sonunda yazardan kısmını okurken bu şarkıyı dinleyin) 

Bukreden

Çalan alarmımla gözlerimi açmadan el yordamıyla telefonumu bulup alarmı kapattım. Saati sabahın yedisine bilerek kurmuştum. Dün son anda uyumadan önce kurduğum plana uyarak ilk işimi halletmeliydim. Planlarımı aşama aşama gerçekleştirecektim.

Plan 1: Poyraz sabahın yedisin de evinde mi? –Git evini bas-

Dün gece beni bıraktıktan sonra eve döndü mü yoksa dönmedi mi? Eğer eve dönmediyse direk hem aramayla hem de mesajla taciz edip nerede olduğunu öğren.

Direk yataktan çıkıp dolabıma yöneldim. Elime ilk gelen kazağı ve pantolonu üzerime geçirdim. Hava soğuk olduğu içinde hırkamı üzerime geçirip odamdan çıktım. Evden çıkarken anahtarımı da cebime sokup gözlerimi ovuştura ovuştura evden çıktım. Ediz'e çaldır kapat yaptım. Ne yapabilirim çok az kontörüm kalmış zaten onu da Ediz için harcayamam. Baktım geri dönmüyor gene çaldır kapat yaptım. Aradan geçen dakikalarda aralıksız çaldır kapatlarıma cevap olarak o da beni aramıştı. Fakat ben açamadan kapattı. Aptal o da bana çaldır kapat yapıyordu. En sonunda bende çaldır kapat yapınca anlamış olmalı ki geri aradı. Direk açıp "Ne diye ben açamadan kapatıyorsun?" diye çemkirdim.

O da bana uykulu sesle "Kızım seni annem küçükken üç kere atıp iki kere mi tutmuş! Sabahın köründe daha ben rüyamda ki kızıl ateş parçasıyla sevişemeden sen ne diye uyandın? Hayır uyandın bir de 'kardeşimi mi uyandırayım' dedin! İnsafsız mısın abla sen? Abla ben seni insanlığının ta gelmişini geçmişini, yedi ceddini yedi sülaleni yatağa atayım abla... Ayh!" diye çemkirdi.

Homurdanarak "Bitti mi?" diye sordum.

"Bitti!" diye bağırdı.

"Kardeşim, canım, sevdiğim, sevdiceğim, kuzucuğum hadi o güzel popunu kaldır ve bana kapıyı aç. Hadi ablasının gülü, hadi ablasının çapkın ergeni, hadi ablasının azgın şempanzesi, hadi ablasının canı ..." derken kapı aniden açıldı. Elinde telefonuyla yüzünü buruşturmuş Ediz vardı karşımda.

Yüzünü daha da buruşturarak "Hadi çapkını, azgını anladım. Canıyı da anlarımda gülü ne be?" deyince gülüp "Çık çık içeri gireceğim" dedim.

İçeri girdikten sonra direk merdivenlere yöneldim. Ediz de arkamdaydı. Fısıltıyla "Poyraz evde mi?" diye sordum.

"Ne bileyim ben be" deyince yüzümü buruşturdum. İkimizde Poyrazın odasına dalınca hüsrana uğradık. Poyraz yoktu. Odanın içerisine girip bakındım. Tam yatağına oturacaktım ki Ediz "Bana neler olduğunu anlatacak mısın?" deyince onun yanına gittim.

Plan 2: Ediz'i planlarına alet et! O bu konularda süper zekadır.

Ediz'e nerede macera, aksiyon olsa mıknatıs gibi kendisine çeker. Çok defa sinsi planlar yapıp annemden gizli gece gezmelerine gitti. Daha neler neler...

Ediz'e yatıştıra yatıştıra her şeyi anlatmalıydım. "Ediz ablacım sen bana güveniyor musun?"

Konuyu abartarak "Güven eşittir sen abla" deyip güldü.

"Ediz ciddi bir konu!" derken çok ciddi olmuştum ki Ediz de ciddileşip "Güveniyorum abla" dedi.

"Ediz, çok ciddi bir konu Aslıya dahi anlatmadım"

Omuzlarımdan tutup "Anlat abla, aramızda" deyince fısıltıyla "Sanırım Poyraz mafya veya çete lideri!" dedim.

Gözleri büyüyüp "Hadi be" dedi.

Kod Adı: Bay Sapık [Wattys2016 Kazananı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin