1- Yeni Bir Gün

4.3K 371 800
                                    

Medya, Two Steps From Hell-"Starfall" okurken dinlemenizi tavsiye ederim,

Medya, Two Steps From Hell-"Starfall" okurken dinlemenizi tavsiye ederim,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Y.Ö.* 124 Herrum - Alabanos

Uykuyla geçen bir gece ardından kanatlarını sırtlarından çıkarmaya hazır Herradenler, renk renk ve çeşitli kokuları ile patlamaya hazır çiçek filizleri, armonik sesler ile esneyenler, yeni güne merakla uyanan ormandaki canlılar...
Kısacası herkes yeni bir güne kendince merhaba diyordu.

Nebulio'nun ilk ışıkları toprağı gıdıklayarak aydınlatıyor, büyük binaların, evlerin ve heykellerin parlak duvar ve camlarından yansıyarak hareketli bir çocuk gibi köşe kapmaca oynuyordu Herrumun en büyük kenti olan Alabanos'da.

Alabanos halkı için gün, sabahın ilk ışıkları kentin merkezindeki devasa Alaban heykelini parlatıp gökyüzünü aydınlatması ile erkenden başlardı. Gün ilk bu şehirde doğar, en geç bu şehirde gece başlardı. Birçok sebepten dolayı Herradenler bu şehri kutsal sayarak başkent yapmış sahip çıkmıştı Alabanos'a.

Bu şehirde sabah vakti çabuk geçiyordu. Bu nedenle çoğu ebeveyn; çocuklarını hızlıca okula hazırlayıp bir yandan da kendi işleri için hazırlanmaktaydı. Binalar birbirlerine birkaç kanat uzaktaydı ama hemen hemen her gün tatlı telaş olurdu çocuklu hanelerde. Bunun dışında gençler ve önemli işleri olanlar için telaş hiç de tatlı karşılanmıyordu.

Herrum'daki en prestijli okullar, en büyük şifahaneler, savunma birlikleri ve Kardeşlik Konseyi bu kentteydi.

Kanat renklerini henüz kazanmamış çocuklar ve öğretmenleri uçuk yeşil kanatlı Pieralar okullara, pudra-pembe kanatlı Erialar şifahanelere, gri kanatlı güçlü Gamalar savunma birliklerine gitmek için evlerinden ayrılıp vakit kaybetmeden varış noktalarına uçarlardı. En önemlisi de bu şehir, Herradenlerin yönetildiği binayı da barındırıyordu yaşlı topraklarında. Kardeşlik Konseyi Merkezi Alabanos'un beyaz merkezinde yer alırdı.

Herraden halkı gibi yıldızları Nebulio da aceleciydi, şimdiden günün iki saati geride bırakılmıştı. Ufaktan bir önceki günün yorgunluğunu bahane ederek mızmızlanmaya başlayanların yanı sıra, iki Herrum günüdür uykusundan feragat edip araştırmalarına devam etmekteydi bir kız.

 Ufaktan bir önceki günün yorgunluğunu bahane ederek mızmızlanmaya başlayanların yanı sıra, iki Herrum günüdür uykusundan feragat edip araştırmalarına devam etmekteydi bir kız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
HİDDARUN *Düzenlenecek*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin