•Tanıtım•

171K 2K 144
                                    

Başlangıç: 3.7.2020 (:

Multimedyaya hikayemizin videosunu ekledim. Umarım beğenirsiniz (:

"Sana ihtiyacım var." dedim soluk soluğa Marino yatağı hafifçe çökerterek yanıma oturdu ve kahverengi gözleriyle çıplak bedenimi usulca süzdü. Hızlı hızlı soluyarak, kuruyan dudaklarımı yaladım. İnledi, başını yana eğdi ve dudaklarını dudaklarıma kilitledi. Tenim nemli, fazlasıyla hassas ve duyarlıydı.

Kendini usulca bana ittiğinde milyonlarca yıldızın başımızdan döküldüğüne yemin edebilirdim. Eli fütursuzca tenimde dolaşıyor ve her bir darbesinde ağzından küfürler çıkıyordu. Tenimde gezen her bir dokunuşla alev alıyorduk.

Bu gece burası cehennemdi ve bedenlerimiz yanmak için buradaydı!

Tekrardan öptü beni, hamlesi hızlıydı ama ben de gelişini fark ettiğim halde başımı çevirmedim. Dudaklarındaki alkol tadı bütün bedenimi sarmıştı. Enfesti! Elimi daldırıp o harikulade saçlarını sertçe kavradım ve bir yandan dilini emerken, bir yandan sımsıkı tuttum onu. İniltisi hayatımda duyduğum en erotik sesti ve bacaklarımın arasının şiddetle kasılmasına neden oldu.

"Seni yeniden keşfetmeme izin ver." diyerek usulca fısıldadı.

Gökyüzünde parıldayan dolunay, tenimizde hissettiğimiz rüzgâr, inlemeler ve yoğun erotizm bu geceyi diğer gecelerden farklı kılmıştı. Çünkü bu gece bir aşkın başlangıcı değil, bitişiydi.. 

♤♧

Esmer |İtalyan Adamlar Serisi 1|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang