2|| Otel

99.1K 2.3K 346
                                    

Keyifli okumalar (:

Genç kız erkenden gözlerini açtığında bedenini gerdi ve açılmış battaniyesini üzerine çekerek gözlerini kapattı. Bedeninde dünden kalma bir yorgunluk vardı ve yataktan kalkmaya hali yoktu.

Yattığı yerde yarım tur attığında kızıl saçları yastığa dağılmıştı. Bedeni hayal ve gerçek dünya arasında gidip gelirken bir yanı deliler gibi saatlerce uyumak istiyor diğer yanı ise kalkıp güzelce bir kahvaltı yapıp bir ay boyunca özlediği İzmir'i gezmek istiyordu.

"Burçak!" düşünceleri ile boğuşurken duyduğu ses ile battaniyeyi başına kadar çekip gözlerini sıkıca yumdu.

"Hala uyuyor musun? Saat 9! Bugün yapılacak işlerimiz var." genç kız gözlerini biraz daha sıktığında üzerindeki battaniye açılmıştı.

"Oyunculuk yeteneğin 0. Ayrıca gözlerini o kadar sıkarsan kör olacaksın."

"Lanet olsun İzel. Yorgunum ve uyumak istiyorum. Bunun neresi kötü?"

"Her yeri! Dengeli bir uyku düzenin olmalı. Ayrıca fit bir vücut için her sabah spor yapmalı ve ardından da proteinli bir kahvaltı yapmalısın."

"Gayet fit bir kızım."

"Hayır! Fit bir kız değil, selülit torbasısın. Hemen kalk spor kıyafetlerini giy, çıkacağız." İzel odadan çıkarken arkasından öylece bakakalmıştı. Bunu yapmak istemiyordu. Hem de bu soğukta.

"BURÇAK! HEMEN KALK!"

Genç kız uyarıyı duyduğu anda yapabilecek bir şeyi olmadığını anlamıştı. Yavaşça yerinden kalkıp gerindi ve bileğindeki toka ile uzun saçlarını topladı. Ayakları zemine bastığında bedeninden bir ürperti geçmişti.

Birkaç saniye içinde dolabının kapaklarını açıp dün valizinden gelişigüzel çıkarıp fırlattığı taytını, atletini ve polarını giyip odasından çıktı. Salona geldiğinde İzel elindeki su şişeleri ile onu bekliyordu.

"Sonunda şekerim." genç kız gözlerini devirip şişesini aldı ve dairenin kapısına adımlarını yönlendirdi. Ayakkabılarını giydiğinde artık hazırdı.

"Bence hala geç değil, yatağımıza dönüp güzel bir uyku çekebiliriz."

"Hayır."

"Sen spor düşkünü olabilirsin fakat buna neden bende dâhil oluyorum."

"Sıkı bir vücut için tabii ki de! Yarın bir gün erkek arkadaşın olduğunda bana dua edeceksin! Hiç bana öyle bakma. Hadi gidelim."

İzel kapıyı çekip sekerek merdivenlerden indiğinde Burçak olduğu yerde öylece kalakaldı. Erkek arkadaş ya da başka bir şey istemiyordu! Ders çalışıp okulundan bir an önce mezun olmayı diliyordu!

"BURÇAK!" İzel'in sesi apartmanda yankılanırken düdüğün sesini duyan koşucular gibi davranıp merdivenlere atılmıştı. Arkadaşını takip ederken İzel bir yandan telefonundan müzik seçiyor diğer yandan da bugünün yapılacaklar listesini anlatıyordu.

"Öncelikle koşacağız, daha sonra eve gelip güzel bir duş alıp kahvaltı yapacağız. Buraya senin için minik bir dinlenme saati bırakıyorum. Öğlen elbise bakmaya gideriz, senin için alış veriş yaptığımda gece kıyafeti maalesef almadım. O sırada günlük kıyafetlerin ve iç çamaşırların imdat çağrısında bulunuyordu. Daha sonra hazırlanma faslı ve akşamda Alsancak'taki bir otele gidip eğleneceğiz. Çalıştığım yerin geç yaptığı yılbaşı partisi diyebiliriz. Gecede otelde kalacağız."

Esmer |İtalyan Adamlar Serisi 1|حيث تعيش القصص. اكتشف الآن