5.Cum să alegi soțul potrivit (Effingtons #2) de Victoria Alexander

194 2 0
                                    

Cum să alegi soțul potrivit este o comedie romantică ce își are locul în ploioasa Anglie e secolului XVIII.

Gillian, văduva de aproape 30 de ani, are la dispoziție numai 2 luni pentru a-și găsi un soț. Nu-și dorește unul, dar moștenirea substanțială o face sa ia in calcul acest lucru.

Richard este un conte falit, care înafară de numele său, nu are mare lucru de oferit.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care el s-a aflat pe lista de potențiali soți, scrisă de cei mai buni prieteni ai ei, mai degrabă în glumă. Cine s-ar fi gândit că ea va lua de bun acea listă?

E, a facut-o! Și de aici iau naștere o grămadă de răsturnări de situație, una mai amuzantă ca cealaltă.

Ea vrea o căsătorie falsă, de conveniență... el una din dragoste, sau mai degrabă una unde sa împartă patul... Cum nimic nu este usor însă, cei doi au parte de aventura vieții lor.

Dialogurile dintre personaje sunt amuzante si antrenante. Personajele în sine sunt super simpatice si ușor de plăcut. Tachinarile si felul în care se joacă precum pisica si șoarecele, sunt de-a dreptul hazli.

Dacă e ceva ce nu mi-a plăcut, e faptul că a lungit prea mult farsa cu pictorul, (când veți citi, veti intelege, chiar dacă acum n-are nicio noima ce zic), dar totul e bine când se termină cu bine.

Povestea este una clasică cu fuste, cum zic eu cărților din seria iubiri de poveste, simpatică și usor de citit.

A fost o lectură plăcută, chiar dacă tot timpul am avut impresia că am mai citit cartea... Posibil să o fi facut și să fi uitat, mi s-a mai întâmplat. (Batranetile... când zic că fără goodreads sunt terminată, nimeni nu crede).

Oricum, nu consider că ar fi fost pierdere de timp, chiar si asa. M-a amuzat si m-a relaxat. O poveste simpatică. 4*

Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now