41.Uitati ca ati avut o fiica de Sandra Gregory

33 1 0
                                    


Cartea urmareste povestea profesoarei britanice Sandra Gregory care dupa doi ani petrecuti in Bangkok, in urma unei lovituri de stat militare, isi pierde slujba, se imbolnaveste si ramane fara niciun ban. Disperata sa ajunga acasa, dar fara sa apeleze la ajutorul familiei ca sa le ceara bani de avion, accepta sa transporte o cantitate de droguri pentru un anume Robert. Este prinsa pe aeroport si condamnata la 25 de ani de inchisoare. De aici, viata ei se transforma intr-un cosmar, urmatorii ani fiind de-a dreptul ingrozitori. Patru ani este inchisa intr-o inchisoare renumita pentru ucigasi in serie, canibali si maniaci, apoi este repatriata in Marea Britanie unde inca trei ani este martora unor scene de brutalitate, violenta si degradare greu de acceptat. Sandra este eliberata in anul 2000 cand este gratiata de regele Thailandei, insa urmarile a ceea ce a trait sunt greu de ignorat.

Cartea asta mi-a dat mult de furca pentru ca totul mi s-a parut nedrept si greu de acceptat. M-am trezit de multe ori spunandu-mi ca mai bine moare decat sa mai traiasca asa cosmar... si ulterior citesc ca incearca si asta, insa nu-i iese... Este o carte extrem de trista, este o poveste de viata cutremuratoare pe care mi-as fi dorit sa nu o citesc, dar in acelasi timp realizez ca asta este de fapt adevarul din jurul nostru... si e bine sa-l cunoastem.

Ii dau 4 stele pentru curajul de a-si expune povestea si pentru ca este o poveste interesanta... nu placuta, dar interesanta.

 nu placuta, dar interesanta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now