21.In numele dragostei de Kristin Hannah

49 0 0
                                    

''In numele dragostei este o poveste educativa, care celebreaza magia maternitatii si bucuria reintoarcerii acasa, dar ne reaminteste si de pretul pe care suntem dispusi sa-l platim pentru dragoste.

Descoperiti fascinanta poveste a unei femei care pierde totul incercand sa aiba un copil si a unei fete care este pe cale sa piarda totul pentru ca ramane insarcinata la 17 ani.''

Îmi place cum scrie femeia asta. Cărțile ei ating sufletul. Nici aceasta nu face exceptie, pentru că tratează un subiect foarte sensibil. Am citit cartea în cateva ore, fără pauze, dar n-am niciun regret.

Recunosc, tema poveștii m-a lovit puternic pt că într-o vreme am fost Angie... și e tare greu să pierzi sarcini și să nu poți avea copii. Mai ales în cazul în care ți-i dorești foarte tare.

Mi-a plăcut Laurie. Mi s-a părut genul de copil năpăstuit, dar care nu și-a schimbat felul de a fi, ba din contră a devenit mai bun.

Mi-a plăcut povestea de iubire dintre Con si Angie.

Mi-a plăcut legatura pe care au dezvoltat-o Angie si Laurie. Ca și când ar fi fost menite să fie una lângă cealaltă. Cred cu tărie că s-au salvat una pe cealaltă.

Mi-a plăcut modul în care relația de familie a fost scoasă în evidență.

Mi-aș fi dorit ca la final lucrurile să nu fie atât de grăbite, dar bănuiesc că nu mai era nimic de spus.

Una peste alta, mi-a plăcut. E o carte drăguță, nu cea mai bună a autoarei, dar plăcută. Se citeste usor și te prinde repede in mreje.

Îi dau 4 stele.

Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now