37. Mister Moneybags de Vi Keelad si Penelope Ward

50 0 0
                                    

''Am cunoscut-o pe Bianca în lift.

Trebuia să aibă un interviu, dar liftul s-a blocat. Jurnalista seducătoare a crezut că sunt vreun curier, judecând după hainele mele. Habar n-avea că sunt Dex Truitt, omul de afaceri bogat pe care îl poreclise „Mister Moneybags" – și cu care trebuia să se întâlnească.

Bianca mi-a spus cât de mult disprețuia bărbații ca Dex – snobi, cu educație aleasă, mult prea spilcuiți, care nu sunt în stare să aprecieze lucrurile mărunte.

Așa că după ce liftul s-a pus din nou în mișcare, am anulat interviul și am lăsat-o să creadă că sunt altcineva – Jay, curierul pe bicicletă. Îmi plăcea cum îl privea pe „impostor" și nu aș fi vrut să pierd asta.

Așa că i-am dat întâlnire sub acest nume fals și între timp i-am răspuns pe e-mail la interviu, sub identitatea mea reală.

Nu mă așteptam să avem și online o chimie atât de puternică. Nu am prevăzut dezastrul care a urmat. Nu m-am așteptat ca Jay și Dex să se îndrăgostească de ea. Și ea s-a îndrăgostit de cei doi bărbați. Doar că amândoi eram eu. Iar când a aflat, era să o pierd. Nimic nu prevestea acea zi și nici nu eram pregătit pentru ce a urmat. Toate lucrurile bune se sfârșesc la un moment dat, nu? Doar că eu nu m-am așteptat la acest final.''
Nu am mai citit nimic în ultima vreme de la eroscop, pt că ultimele lecturi au fost o dezamăgire, nu și aceasta însă. Este o carte simpatică, scrisă în stilul caracteristic, poate putin clișeică, dar relaxantă și amuzantă.
Modul în care povestea celor doi începe e chiar hazlie. Replicile lor sunt savuroase. Jocul lor e delicios. Felul in care Dex se luptă să fie cine nu e de fapt, m-a distrat teribil. Mi-a plăcut, chiar dacă povestea în sine nu e credibilă. Există și un moment mai tensionat care marchează oarecum punctul culminant, asta ajutând ca traiectoria poveștii sa nu fie plată.(Pt ca in prima parte a cărții, nu se întâmplă mai nimic...in afara de tachinările lor)
Atractia celor doi răzbate printre cuvinte la fiecare pas, ceea ce face ca lecturarea să decurgă ușor și să prindă.
Este o carte fără pretenții, pe care mai mult ca sigur o voi uita repede, dar care mi-a adus zâmbetul pe buze. Cred că iubitorilor de gen le va plăcea. Chiar dacă Dex este un mascul sexy și frumos, nu este tipologia personajului bad boy. Chiar dacă Bianca e frumoasă și arată bine, nu este deloc personajul șters și slab pe care îl descoperim în cărțile din această categorie. Am simțit că s-au completat bine și astfel a ieșit o poveste drăguță.
3☆ îi dau. Mi-a plăcut, dar nu pot sa ofer mai mult. Nu e vreo capodoperă.

Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now