9. Contract de casatorie (The Weekday Brides #1) de Catherine Bybee

120 3 0
                                    

După cum se vede sunt în perioada de cărți romantice... dar îmi era dor să simt emoțiile flirtului și a dragostei nebune, asa ca zilele astea doar din astea o să găsiti la mine pe profil.

El- Blake este fiul unui duce englez. Trăiește în America pentru că nu a suportat să stea la mâna familiei sale. E bogat. Frumos. Și îi trebuie o soție. Urgent.

Ea-Sam este o fată ce până în urmă cu ceva timp, trăia în puf. Avea o familie bogată. Avea o familie. Acum o mai are doar pe sora ei Jordan, de care trebuie sa aibă grijă, o firmă de recrutat soții de ocazie si un cont gol.

Când el îi oferă 10 mil de dolari pt a-i deveni soție timp de un an, nu stă prea mult pe gânduri și acceptă.

Totul este calculat, totul este pus la punct, detaliile sunt trasate cu strictețe... amândoi știu ce au de făcut... însă ce nu știu este că își vor pierde capul unul după celălat. Nu-i așa că e super drăguț asta? Mie mi-a plăcut. Povestea se citeste ușor (undeva sub 2 ore mi-a luat), și la final lasă o stare plăcută. Este relaxantă. (Asa cum sunt toate poveștile din această categorie). Nu am prea multe de spus despre carte, pentru ca nu e vreo capodopera. E genul pe care o citești azi si o uiți in câteva zile, dar ce contează? (Profa mea de română le spunea acestor cărți "maculatură pentru gospodine", dar cred că pe ascuns și ei îi plăceau).

Nu mai citesc la fel de mult ca în alți ani cărți romantice, însă când și când mă mai apucă. Seria asta mi-a stârnit interesul de când am dat peste ea prima dată, așa că am de gând să o duc la final.

Acum, chiar daca eu am vb frumos despre carte, nu va așteptați la cine știe ce lecție de viață, poveste cu substrat sau ceva de gen. Este o poveste de dragoste scrisă simpatic, cu personaje drăguțe și atât.

Îi dau 4 stele, pentru că le merită. De ce nu 5 atunci? Pentru că nu a avut nicio situație care să mă țină măcar puțin în suspans și pentru că a fost foarte predictibila.

Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now