52. Iubire triumfatoare (Hacker #5) de Meredith Wild

30 0 0
                                    

Dupa nunta, Blake si Erica Landon pleaca in luna de miere, intr-o calatorie care promite sa le intareasca legatura si sa vindece ranile trecutului. Tocmai cand credeau ca necazurile li s-au terminat, izbucneste un scandal in jurul alegerii noului guvernator, Daniel Fitzgerald. Blake se trezeste in centrul unei anchete in care iese la iveala trecutul sau de hacker. Erica e dispusa sa faca orice pentru a-l tine pe Blake langa ea. Dar el nu vrea sa coopereze cu autoritatile ca sa-si dovedeasca nevinovatia, asa ca relatia lor incepe sa se fisureze.

Va castiga trecutul lui Blake? Va reusi Erica sa il convinga ca viitorul lor impreuna merita orice sacrificiu?

Am terminat seria! Și mă bucur! Am scăpat!

Cartea a 5 a, din această salată încununează toată această tortură. E și mai plictisitoare și mai de râs decât restul, dacă e posibil asa ceva.

Citeam și râdeam, dar nu că ar fi fost ceva amuzant scris, ci pt toate tampeniile și aberațiile autoarei. Vol este scris din ambele perspective, alternând capitolele, trăirile și așa zisele emoții, iar lipsa lor se simte în felul în care este redată povestea.

Este o serie ce ar fi putut fi concertată într-o singură carte, dacă s-ar fi tăiat lucrurile inutile. Și sunt o grămadă.

Să vă întreb ceva: Știați că Blake e Dumnezeu? Nu știați? Bai, cititi degeaba... zău.

Păi, bai nene când îi zice el Ericai în noaptea nuntii, "în noaptea asta te las gravida", și aia rămâne gravidă, chiar dacă avea sanse minime să se întâmple asta (Că nah, fusese împușcata, nu mai avea un ovar-chestii din astea neimportante, vb aia), n-ai cum să nu crezi că el e fix Dumnezeu. Și-a pogorat asupra ei sfânta măciucă, împreună cu sfântul bici, în noua lor sfânta casa și tadam... a rămas gravidă. Miracol, vă zic eu.

Ce m-a mai făcut să râd?

A, prietena Ally, care în ziua când o pune pe Erica să-și facă testul, îi zice "cum să am poftă de mâncare când tu esti cu burta la gura?" și eu eram ceva de genul... ce? Care burta!? Unde? Nici nu stia dacă e sau nu gravidă. :))))

Apoi, faza cu pușcăria... când Blake suferă în celulă, dar nu pentru că era încarcerat, ci pentru că o lăsase pe Erica singură. :))

Bai, trebuie să recunosc, cred că de invidioasă nu am putut să înțeleg această iubire a lui. "Puteti sa-mi luati orice, banii, afacerea, dar nu pe ea." Bine, mă, Blake. Te cred. Stai jos.

Și faza de final, cu aducerea aminte de când a văzut-o el în sala de sedinte... să știm noi ce a gândit el, iarăși e de râs. Știm cu totii ce a gândit, n-aveam nevoie de un rahat peste epilog. Da na... cine sunt eu sa judec? :))))

N-are rost sa mai scriu nimic, dar vă anunț că nu trebuie să luați de bun ce am zis eu aici. Este subiectiv. Este despre mine și ce am simțit eu, nu e musai să percepeti și voi totul la fel. Poate vă va plăcea. Nu ar fi exclus si asta nu inseamna că sunteti defecti sau că eu sunt defectă.

Eu am luat in ras aceasta serie, pt că e de râs, dar unora poate le va atinge sufletul. Suntem diferiti și simtim diferit (slava cerului).

Acum, ca am încheiat seria... Mă declar martiră. Am supraviețuit acestei capodopere și l-am descoperit pe sfântul Blake, biciuitorul hacker. Amin.

2 stele, deși ar merita 1, dar sunt sub imperiul sfântului Blake si n-am ce face.

Recenzii carti (citite 2020)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang