6. Inca o sansa de Debbie Macomber

119 3 1
                                    

Încă o șansă este genul de carte pe care o citești super repede, pentru că povestea este ușoară, relaxantă și fără pretenții.
Nu știu să fi citit până acum vreo altă carte a autoarei, însă asta mi-a plăcut tare mult, asa ca sigur vor mai urma.
Povestea de fata începe avand în prim plan o tânără care dorește să se despartă de soțul ei. Ajunși la tribunal, judecatoarea însă le respinge cererea, motivand că cei doi trebuie sa rămână împreună. Din această clipă, ni se aștern în față mai multe povești de dragoste minunate, ce se desfasoara in acelasi oras mic de pe malul apei, unde visele cateodata pot prinde aripi. Olivia si Grace sunt trecute de prima tinerete, însă m-au emoționat prin felul lor de a fi. Toate personajele mi-au placut, de altfel. Felul cum li se împletesc destinele este chiar drăguț.
Nu mi-a plăcut faptul că nu am aflat exact ce s-a întâmplat cu Dan. Mi-aș fi dorit să știu, nu să bănui, dar cred că nu a fost prea important in economia poveștii, sau următoarea carte din serie s-ar putea să dezvaluie acest mister. Nu stiu...
Dacă aveți chef de o carte ușoară, drăguț scrisă, cu o poveste simpla dar plina de emoție, despre puterea de a o lua de la capat... asta e.
Ii dau 4 stele pt ca mi-a plăcut.

Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now