42. Taramul interzis de Paula Graves

46 0 0
                                    

O crima, o rapire si nenumarate ipoteze privitoare la identitatea asasinului... Agentul McBride investigheaza unul dintre cele mai stranii cazuri din intreaga sa cariera, primind sprijinul lui Lily Browning, ale carei puteri paranormale trezesc suspiciunile tuturor. Cei doi trec prin nenumarate pericole pentru a afla ce se ascunde in spatele unor diabolice afaceri cu miza politica.

Iiiii, ce mi-a plăcut! Cărticica asta are de toate. Avem o răpire a unei fetițe, un polițist arătos si foarte dedicat, avem o învățătoare cu un har aparte (clarvăzătoare), avem politică, intrigă, suspans, răsturnări de situație, romance, ceva scene fierbinți și totul într-o singură poveste de weekend, super lejeră și fără mari pretenții. Îmi plac cărțile care îmbină toate stilurile, chiar dacă seamănă a salată, măcar e una drăguță care te ține în priză. (Nu la 220V, ci acolo in povestire).

Mi-a plăcut, chiar dacă e neverosimilă, pentru că mă încântă poveștile cu un pic de acțiune, un strop de dramă și un final fericit. Este un amestec menit să te prindă și să nu te mai lase să scapi până când nu ajungi la final, așa că e de înțeles de ce sunt încântată.

Mi-a plăcut legatura pe care Lily o dezvoltă împreună cu cele două fetițe. Mi-a plăcut felul în care au fost prezentate. Îi dau 5 * curate pt că mi s-a potrivit la fix. Simțeam nevoia de așa ceva mai ales în contextul în care ne aflăm cu izolarea. 5 ☆☆☆☆☆

Recenzii carti (citite 2020)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum