25. Lasă-mă să mint de Clare Mackintosh

40 0 0
                                    

În urmă cu un an, Caroline Johnson a hotărât să-și încheie viața în mod brutal – s-a aruncat în mare la doar câteva luni după ce soțul ei s-a sinucis în același fel. De atunci, fiica lor, Anna, se străduiește să se împace cu pierderea părinților.

Acum, după ce a născut un copil, Annei îi este dor de mama ei mai mult decât oricând și începe să pună la îndoială versiunea oficială asupra morții părinților. Dar, cercetând trecu¬tul, își pune în pericol propriul viitor.

Uneori, e mai bine să lași lucrurile așa cum sunt...

Toate cărțile, traduse la noi, ale acestei autoare au intrat rapid în topul preferatelor mele, așa că nu e nicio surpriză ca am avut așteptări de la această poveste... chiar mari.

Nu se compara cu restul cărților ei... Nu e rea, însă cred ca lejer ar fi putut fi scrisă în 200 si ceva de pagini si nu 400 si... A lungit povestea cu detalii neimportante și chiar plictisitoare.

În fine... subiectul este bun, este lucrat și are logică, dar personajele sunt slabuțe, usor debile unele dintre ele, și neatragatoare.

N-am rezonat deloc cu povestea asta, jur. Mi-amintesc ca am citit Te las sa pleci într-o singură noapte, la asta am tras 3 zile de ea pt ca ma adormea.

Nu stiu unde sa o încadrez. Nu e thriller, chiar daca e vb despre o crimă și un detectiv, nu e nici psihologică, deși se fac o grămadă de referiri la latura sensibilă a personajelor... dar e ceva printre amândouă.

Ii dau 3 stele și mi se pare cea mai slabuță carte a lui Clare.

Recenzii carti (citite 2020)Where stories live. Discover now