Bölüm-11

113K 3.5K 1K
                                    

Bade SAYILKAN

Tolgay PARÇAK

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Tolgay PARÇAK

Tolgay PARÇAK

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

***

Kulaklarım iflas edercesine duyduklarımı sindiremiyordu. Aklım ise duyduklarımı anlamamak konusunda bütün iradesini kullanıyordu. Her türlü duyduklarıma inanmak istemiyordum.

Annem, hayatımın parçası kalp krizi geçirmişti. Sabah evden ayrılırken sapa sağlam bıraktığım kişi belki de şuan ölüm döşeğindeydi. Bu düşünce ile gözlerim doldu. Hayır, kötü düşünmeyecektim. Bunu kendime yapmayacaktım.

Dolan gözlerim etrafı görmemi engellerken gözleri kırpıştırdım ve birkaç damlanın düşmesine izin verdim. Tolgay ise dikkatlice bana bakıyordu. Bu halime içten içe sevindiğini hissediyordum. Bütün birikintimi ondan çıkarmak istercesine omuzuna vurdum ve var gücümle bağırdım.

"Yalan söylüyorsun."

Tolgay ise beklenenin aksini hiçbir şey yapmıyordu. Ellerini arkasında kavuşturmuş her türlü harekete kendini açmıştı.

Bu sefer göğsüne kuvvetlice vurdum ama elimin sızlamasından başka bir şey hissetmedim. Kaç defa vurdum hatırlamıyorum ama sonunda Tolgay'ın kollarımı kavraması ile benliğime kavuştum.

Kaşlarını çatarak konuştu. "Burada çocuklar gibi bana mı vuracaksın? Yoksa biran önce hastaneye mi gideceksin?"

Bu söylemi ile transtan çıktım ve tek bir şey söyledim. "Beni anneme götür."

Tolgay hızla başını salladı ve kolumdan tutarak çıkış kapısına sürükledi. Belki de nadir görülecek bir hareket yaptım. Tolgay'a ayak uydurdum ve hiç itiraz etmedim. Okuldaki bakışlar üzerimize toplanırken güvenlik çıkmamamız için yolumuzu kapatmıştı.

"Okul saatleri içerisinde-"

Lafını bitiremeden kendisini yerde buldu. Tolgay tek eliyle onu yere fırlatmıştı. Buda bir kez daha ne kadar güçlü olduğunu anlamamı sağladı. Güvenlik iki büklüm yerde yatarken biz okuldan çoktan ayrılmıştık.

ZindanWhere stories live. Discover now