Tanışma

58.3K 1K 401
                                    


Üzgünüm yeni bölüm değil. Zaten yeni bölüm iki gün önce gelmişti :) 

Her neyse biz asıl konumuza dönelim. Zindanın yazarını tanıma vakti geldi! Bende böyle bir bölüm yazmayı düşündüm. Beni daha yakından tanımanızı istiyorum. 

İsmim Emre Soy ismim ise Çulha. Evet şuan yüzünüzdeki şok ifadesini görür gibiyim. Yazarınız bir kız değil erkek :D 

19 yaşındayım. Üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Tarih bölümünü okumaktayım. İzmirliyim ve İzmir'de yaşıyorum. 

Wattpade 2014 yılında başladım. Okulda derslerde sıkılınca arkadaşımın tavsiyesi ile uygulamayı indirdim. İlk başta can sıkıntısına öylesine takılıyordum. Daha sonra birkaç kitap okumaya başladım ve artık can sıkıntısına değil de gerçekten okumak istiyordum. 

İlk kitabım İntikam ateşiydi. Yetersiz ve uygun görmediğim için kitabımı kaldırdım. Halbuki okunma sayısı iyi idi. Daha sonra Aşk'a Mahsur adlı hikayemi yazdım.Kitabımı severek yazmama rağmen aradığım ilgiyi ne yazık ki bulamadım. Bende Aşk'a Mahsur adlı hikayemden sonra wattpadi bıraktım ve bir yıla yakın süredir uygulamaya giriş yapmadım. 

Daha sonra nasıl oldu hatırlamıyorum ama uygulamayı tekrar yükledim. Bu sefer uygulamanın içerisindeki kitaplar çok değişmişti ve bir çoğu benlik değildi. Zaten wattpad kitabı okumayı bırakmıştım. O ara dünya klasikleri ve hastalık derecesinde fantastik kitapları okumaya başlamıştım. Buna takiben polisiye kitapları okumaya başladım. 

Artık wattpad ilgimi çekmiyordu ve öylesine duran bir uygulama olmuştu benim için. Yakın bir arkadaşımda uzun zamandır kendi kendine kitap yazıyordu. Kitabından bir hayli etkileniyordum ve acaba bende onun gibi yazabilir miyim diyordum kendi kendime. O benim için büyük etkendi çünkü lisenin ilk yıllarında arkadaşım ve abim sayesinde kitap okuma alışkanlığı edinmiştim.

Artık kitap okumadan duramaz hale geliyordum bir süreden sonra. Neyse ki kendimce kararlaştırdıktan sonra kitap yazmaya karar verdim. Ama bu klişe olmayıp tamamen farklı bir şey olmalıydı. Böylelikle Zindanın ilk kelimeleri sayfalara döküldü. Sayfalara döküldü diyorum çünkü ilk başta kendime defter almıştım ve hikayemi oraya yazıyordum. 

Gel zaman git zaman kitabımın içinde kayboldum ve artık Bade'yi, Tolgay'ı, Çağrı'yı hepsini hissederek yazmaya başladım. Açıkçası bir kızın ağzından yazmak benim için ilk başlarda oldukça zordu. Kaç sefer google girip makyaj malzemelerine veya kıyafet şekillerine baktığımı hatırlamıyorum :D

Kız karakterin ağzından yazma sebebim kendimi geliştirmek istememdi. Zira iyi bir yazar olmak istiyorsam herkesin ağzından veya görüş  alanından yaza bilmeliydim. 

Neyse ki sizin gibi inanılmaz okuyucular edindim. Sizler sayesinde kitabıma inanılmaz derecede bağlandım. Artık Zindan benim için bir kitap değil hayatımın bir parçası olmuştu. Ve bundan sonra hep öyle kalacağına eminim. Zira sizler burada olacağınız sürece benim buradan ayrılmaya niyetim yok :) 

Kısaca kendimi böyle tanıtmak istedim. Aklınızdaki soruları yorum olarak bırakabilirsiniz. Hepsine tek tek cevap vereceğim. 

Instagramı sizin için açtım. Oradan bir hayli spoi paylaşacağım. Takip edip denemek ücretsiz. Beni merak edenler için ınstagram da yakın zamanda kendi fotoğrafımı paylaşacağım. O muhterem yüzümü görebileceksiniz :D

Yeni bölüm hakkındaki duyurular için hem wattpad hesabımı hemde ınstragram hesabımı takip etmeyi unutmayın. Yeni bölüm en kısa zamanda gelecek. Hatta ilk spoi yarın ınstagramda :) Kendinize iyi bakın görüşmek üzere. 

O zaman ınstagram hesabımı şuraya bırakayım.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ZindanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin