Capitolul 01 - Cand drumurile se incruciseaza

184K 5.1K 1.1K
                                    

Capitolul 1

" I know you want me
I made it obvious that I want you too
So put it on me
Let's remove the space between me and you" 

                                                        Enrique Iglesias - Tonight

 

Maya P.D.V.

- Maya, vino aici! vocea lui Cassey rasuna entuziasta prin muzica data la maximum. Hai la poza!

         Rad si ma indrept spre grupul meu de prietene care sunt deja mai mult bete decat treze. Cassey se ridica pe varfuri si ma prinde intr-o imbratisare stransa. Parfumul ei intoxicant este deja bine imbinat cu un vag miros de alcool si transpiratie, dar entuziasmul i-a ramas, bineinteles, de neclintit.

- Ador petrecerea asta! imi tipa ea in ureche, aproape surzindu-ma, facandu-ma insa sa izbucnesc intr-un ras vesel si sa ii iau berea din mana.

        E petrecerea ei, asa ca trebuie sa o lase mai moale daca vrea sa dureze cat mai mult, nu? Discret, abandonez sticla pe jumatate plina pe una dintre mese si intiez o noua imbratisare.

- Ma bucur ca te distrezi, Cassey! La multi ani!

- Imbratisare fara mine? Selena ni se alatura cu alte sticle de bere, stricandu-mi intentiile nobile cand ni le intinde cu entuziasm.

        Scap de a mea la fel cum am scapat si de ultima, fara sa iau vreo inghititura din lichidul racoritor si intepator. Cineva trebuie sa ramana treaz, si dintre noi trei, se pare ca eu voi fi aceea. Sa spun ca nu sunt catusi de putin ametita ar fi o adevarata ipocrizie, dar in acelasi timp, sunt mult mai treaza si constienta decat ele doua la un loc. O singura privire la parul incurcat al Selenei si deja stiu ca maine dimineata va fi blocata ore intregi in baie, incercand sa il imblanzeasca la forma sa obisnuita...

        Radem toate si ne imbratisam, continuand sa dansam cu energie pe muzica care nu inceteaza sa imi slabeasca simtul auzului. Nu ne deranjeaza nici lipsa de spatiu din mijlocul multimii si in niciun caz nu avem vreun interes pentru caldura sufocanta. Suntem aici sa ne simtit bine si, exact asta vom face.

        Locuim impreuna deja de aproape trei ani si, pe langa faptul ca ne cunoastem  suntem inseparabile. Chiar nu stiu ce m-as face fara cele doua nebune care au devenit ca niste surori pentru mine. Desi suntem putin diferite, nimic nu pare sa fie suficient de puternic sa ne separe vreodata: Cassey este invatatoare, adorand sa lucreze cu si cu orice tine de copii, lucru pe care nici eu si nici Selena nu il impartasim. Selena, la polul opus lui Cassey, este mai matura si de multe ori e cea la care venim cand avem nevoie de ajutor.  Pentru ea, cariera e pe primul loc, bineinteles, doar este secretara la o firma destul de mare si renumita din Seattle. Si mai raman si eu, cu dragostea mea ciudat de exagerata pentru animale, lucrand la un cabinet veterinar. Cata vreme pot avea grija de animale este slujba mea de vis.

        Seara asta este una dintre putinele in care iesim in grup mare pentru a petrece si, fiind ziua de nastere a lui Cassey, petrecerea este una pur si simplu nebuna! Nu suntem in vreun local scump sau exclusivist, suntem doar noi trei, colegele de servici ale lui Cassey, iubitul meu, Robert, intr-un club obisnuit, dansand energic si band de parca nu ar mai exista ziua de maine. Nu imi condamn iubitul ca a disparut din peisaj in ultima jumatate de ora. Sa fii singurul tip cu o gasca galagioasa de fete nu poate fi usor...

       Totusi, analizand mai atent relatia noastra, pot spune fara ezitare ca sunt multumita, chiar foarte multumita. Tinem unul la celalalt, ne intelegem destul de bine si, in momentul de fata chiar discutam despre ideea de a ne muta impreuna.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum