Capitolul 38 - "Christian e in stare de orice"

91.3K 2.8K 427
                                    

   Multumiri speciale lui @xOneChance pentru cantec si totodata pentru ca mi-a facut cunostinta cu trupa The Cab, pe care o ADOR! ^^

Capitolul 38

"Come feel my heart
It’s beating like a drum and I confess
When you’re around
It’s like an army’s marching through my chest"

                        The Cab - La La

Maya P.D.V.

        Din trei motive as vrea sa evit cu orice pret sa intalnesc pe cineva din familia Cross in dimineata asta. Primul, pentru ca inca nu am apucat sa discutam despre ce s-a intamplat aseara, al doilea, pentru ca nu stiu ce reactie vor avea toti cand voi aparea la parter cu Christian. Toti l-am vazut plecand, insa numai eu stiu cand s-a intors. Ultimul, si probabil cel mai jenant motiv dintre toate, faptul ca am urme foarte de vizibile de saruturi si muscaturi in cam toate zonele care ies in evidenta. Am incercat sa le acopar cat mai bine cu machiaj, dar sa fim seriosi... cat de orb poti sa fii incat sa nu realizezi ce reprezinta?

        Casa este bizar de linistita desi este deja aproape de ora pranzului. Cobor prima treapta din scarile gigantice ce leaga parterul de etaj si injur in minte. Daca o sa ma ia toti la intrebari si voi ingheta in loc de groaza? Un fluierat relaxat rasuna din spate, iar Christian ma depaseste pe scari, coborand calm si linistit de parca nu ar avea o grija in lume.

- Vii?

        Raman ingrozita si impietrita pe prima treapta in timp ce el termina de coborat si se indreapta spre bucatarie cu aceeasi atitudine degajata. Doamne, nu il inteleg deloc pe omul asta..

        Il urmez cu aceeasi pasi nesiguri cu care m-am miscat toata dimineata si inspir o gura mare de aer inainte sa trec de pragul bucatariei. Primul chip care imi prinde privirea este cel al lui Kelly, ridicandu-si ochii de la castronul de cereale din fata ei. Scanez incaperea cu o rapida si neindemanatica precizie inainte sa realizez ca suntem numai noi trei si sa ma asez pufaind pe unul dintre scaune.

        Urmaresc in tacere cum Christian umple o farfurie din mancarurile de la bufet si nu spun nimic nici chiar cand mi-o aseaza in fata si imi saruta tandru crestetul capului.

- Ma intorc imediat, zice deja disparand pe usa de sticla ce duce spre salon.

        Kelly lasa lingura din mana sa cada, spargand linistea cu zgomotul creat in momentul atingerii bolului de portelan. O privesc fara expresie, desi in realitate in interiorul meu e o furtuna de ingrijorari si emotii. Dintre toti fratii Cross, Kelly imi aminteste cel mai mult de Christian. Desi e tot timpul vesela si pusa pe glume, uneori ii devine o copie fidela in privire si atitudine, reusind astfel sa ma intimedeze total.

- Deci... acum vrei sa vorbim despre ce s-a intamplat? spune pe un ton calm si se sprijina zambind usor in coate.

        Inspir greu si ma scufund si mai adanc in scaun. Spre deosebire de Christian, Kelly chiar vrea sa auda ce am de spus si asta imi da o anumita stare de linistire. Dupa cum aratau lucrurile aseara, eu par cauza intentionata a tuturor problemelor, cand in realitate am incercat doar sa le evit.

- Nimic nu s-a intamplat vreodata intre mine si Liam, spun ferm si tare ca pe o concluzie. Am incercat sa ii spun si lui ca nu exista nicio sansa aseara, dar atunci Christian a aparut de nicaieri si, restul il stii...

        Kelly incuviinteaza subtil si incepe sa se joace absenta cu parul ei lung si matasos, impletit intr-o coada neglijenta. Ochii albastri ii privesc in gol si buzele ii sunt intredeschise, semn ca atentia ii este departe.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum