Capitolul 11 - Prea multe sentimente, prea putina sinceritate

133K 4.2K 550
                                    

Capitolul 11

 "I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me"


                              Lady GaGa - Paparazzi

Maya P.D.V.

        Dupa ce am reusit, intr-un final, sa il conving pe Christian sa plece dupa ce s-a prezentat fetelor cu zambetul sau de cuceritor, in special pentru a ma scoate pe mine din sarite, am stiut ce urmeaza. Daca ar fi sa aleg intre a fi interogata ca suspect de crima si interogata de Cassey si Selena, as alege-o pe prima.

        Ma asez pe unul din scaunele din living, jucandu-ma cu cana de cafea din mana. Pot simti privirile lor strapungandu-ma de pe canapea, dar incerc sa raman calma si sa nu ma descurajez. Asta ar putea iesi doar rau sau foarte rau.

- Maya, ai niste explicatii de dat, zice Cassey asemeni unui parinte care si-a prins copilul cu mata in sac.

- Sigur nu vrei o cana de cafea mai intai? incerc sa schimb subiectul cu putina speranta simtita in glas.

- Maya! Ce dracu'! Cand a deschis usa in prosopul ala am crezut ca am gresit apartamentul, dar aveam de gand sa raman oricum!

    Nu pot sa ma abtin si chicotesc incet. Daca as ignora faptul ca toata scena a fost penibila pentru mine, tot a fost unul din cele mai amuzante lucruri pe care le-am trait.

- Este tipul de la licitatie? Selena intreaba ganditoare si eu doar aprob usor din cap.

- Ce?! Asta inseamna ca e miliardar! Asta explica si de ce era un Porsche parcat in apropiere... Oricum, asta e tipul care l-ai tinut ascuns pana acum? Cassey isi arcuieste sprancenele cu mai mult interes ca inainte.

    Marai si imi dau ochii peste cap. Nu l-am ascuns de ele, pur si simplu nu am stiut ce sa fac din moment ce nu eram sigura daca eram impreuna sau nu. Nu ca acum as fi,,,

- Nu am incercat sa il tin secret, doar nu am avut ocazia sa va spun...

- Bine, mai intai sa stii ca esti o idioata pentru ca nu l-ai scos la lumina mai devreme si in al doilea rand, se opreste din vorbit si ma priveste serioasa, sunt al naibii de fericita pentru tine!

   Ma strange in brate si continua sa se entuziasmeze topaind, in timp ce Selena doar rade si isi clatina capul amuzata. Acum ca stiu ca nu sunt suparate pe mine ma pot relaxa. Daca ele sunt de acord cu Christian drept o parte din viata mea, eu de ce nu as fi?

- Maya, cred ca trebuie sa vezi asta, se aude vocea terifiata a Selenei.

      Nici nu observasem ca pornise televizorul inainte. Ochii caprui ii sunt fixati pe ecran si expresia ii este plina de nedumerire si o oarecare groaza. Ma asez langa ea suspicioasa si imi intorc privirea spre televizor. Ce este atat de important?

" PENTRU NUMELE A TOT CE E CORECT SI SFANT PE LUME!"

  " Unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume, Christian Cross, milionar si detinator a nenumarate intreprinderi in toata lumea a fost vazut in ultimele zile in compania unei femei misterioase. Nimeni din persoanele intrebate din anturajul sau nu au avut informatii cu privire la identitatea ei, dar dupa gesturile tandre surprinse de paparazzi putem spune ca pare a fi ceva serios! "

     Raman neclintita cand pe ecran apar mai multe poze cu noi din ultimele zile. Dupa licitatie, in fata cladirii lui, in fata locului meu de munca! Toate spontane si din fericire, fata nu mi se vede clar in niciuna. Dar asta nu inseamna ca nu e o chestiune de timp pana vor afla si asta!

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum