Capitolul 33 - "Cand o sa fiu de acord"

112K 3.1K 158
                                    

Capitolul 33

"Lyin' here with you so close to me
It's hard to fight these feelings when it feels so hard to breathe
Caught up in this moment
Caught up in your smile

I've never opened up to anyone
So hard to hold back when I'm holding you in my arms
We don't need to rush this
Let's just take it slow"

                         Lady Antebellum - Just A Kiss

   Maya P.D.V.

        Aproape alerg spre patul gigantic si fac un salt care ma situeaza cu tot corpul ingropat in pernele moi si exagerat de multe. Marai nemultumita si ma foiesc pana reusesc sa gasesc o pozitie mai confortabila.

- Cat de mult va mai trebui sa stam aici mai exact?

        Inca legandu-si cravata, Christian se apropie privindu-ma curios.

- Credeam ca iti place New York-ul.

         Inspir adanc si ma ridic in sezut, impingand in acelasi timp cateva perne la o parte.

- Imi place, dar cata vreme tu ai de lucru, eu trebuie sa stau in camera asta de hotel imensa si goala, spun, incrucisandu-mi bratele la piept si strangandu-mi buzele intr-o linie fina.

- Ramon te-ar putea duce la cumparaturi...

        Pentru o secunda cred ca glumeste. Izbucnesc intr-un ras isteric, lasandu-mi spatele sa cada din nou pe saltea.

- Da, pentru ca e activitatea mea favorita, tonul meu plin de ironie rasuna in timp ce imi dau ochii peste cap. De ce nu il pui sa ma duca cu forta si intr-un magazin de bijuterii? Poate el va fi mai convingator...

        Imi realizez greseala cand e deja prea tarziu ca sa mai dau inapoi. Imi musc buza inferioara in timp ce Christian abandoneaza fara ezitari cravata si inainteaza in directia mea ca un pradator. Eliberez un tipat ascutit si incerc sa ma rostogolesc prin multimea de perne jos de pe pat.

        Dar nu ajung prea departe, pentru ca in urmatorul moment corpul imi este imobilizat de al sau. Continui sa rad in timp ma roteste pe saltea fara niciun efort, prinzandu-ma in inchisoarea formata de bratele sale de-o parte si de alta a corpului meu. Rasul nu imi piere nici chiar isi coboara capul periculos de aproape, reusind sa ii simt respiratia mentolata de-a lungul fetei mele imbujorate.

- Nu ma provoca, pisicuta.

        Privirea mi se inalta sfidator pentru a o intalni pe a sa, si un val de adrenalina ma cuprinde cand ii observ zambetul strengar si jucaus. Buzele sale coboara pe ale mele intr-un sarut lent si pasional, menit sa astampere macar pret de un moment atractia irezistibila dintre noi. Imi ridic incet bratele si le incolacesc in jurul gatului sau, simtind nevoia de a-l avea mai aproape, mai complet. Dar inainte sa imi dau seama, una din mainile sale imi cuprinde intr-o strangere delicata talia si in doar cateva momente ma trezesc gadilata brusc.

        Incerc sa ma eliberez printre hohotele de ras si sa il inlatur de pe mine, dar Christian se mentine superior si isi continua "tortura" in ciuda incercarilor mele. Plasand un ultim sarut intens pe buzele mele, imi da drumul si se ridica ranjind triumfator.

- Asta se cheama trisat, mormai in ciuda hazului ce ma tenteaza sa rad si arunc cu o perna in directia sa.

- A, da? Atunci ce ar fi sa reluam? intreaba hotarat si face din nou un pas spre pat.

- Oh nu. O data mi-a fost de ajuns! spun alarmata si de aceasta data ma rostogolesc de pe saltea cu succes.

      Imi incrucisez bratele la piept si il urmaresc fascinata cum isi releaga cravata. Indiferent de ce ar face Christian, totul ii iese pur si simplu... intens. E aproape imposibil sa iti iei ochii de la el.

- Te intorci inainte de opt, nu? intreb, deja croindu-mi drum spre locul din fata oglinzii, unde Christian isi imbraca sacoul.

        De parca ar fi in stare sa imi simta intentiile, se intoarce zambind si ma cuprinde intr-o imbratisare delicata. Imi lipesc capul de pieptul sau si inspir adanc din parfumul lui familiar.

- S-ar putea sa intarzii putin, dar oricum o voi trimite pe Sara inainte.

- Persoana mea favorita, marai dandu-mi ochii peste cap, obtinand un chicotit usor din partea sa.

    Cand imi reintorc privirea spre el, felul in care ma fixeaza cu ochi calzi imi creste temperatura corpului ca un val de fierbinteala vulcanica. Nu as putea sa ma satur vreodata de senzatia asta.

- Te iubesc, sopteste incet, deja coborandu-si buzele la nivelul alor mele.

- Si eu te iubesc, murmur la randul meu, inainte sa fiu prinsa intr-un nou sarut plin de tandrete.

        Am avut parte de multa tandrete de la nunta Evei. Fie ca era vorba de saruturi pe furis de-a lungul zilei de fiecare data cand ne vedeam, sau de "activitatea" noastra pe timpul noptii, Christian a avut grija sa fie mai atent si grijuliu ca niciodata. Ma simt de parca am fi in luna de miere, cea mai fericita perioada din viata unui cuplu, si cand ma gandesc ca noi suntem inca la inceput, furnicaturi imi gadila pielea in anticipare.

- Du-te, soptesc si ma desprind cu greu din sarut, nu ar trebui sa intarzii.

- Eu sunt seful aici, ranjetul ii capata specifica aroganta, deci eu fac programul de lucru. Daca vreau, pot anula toate intalnirile pe ziua de azi, si putem petrece inca o zi hoinarind New York-ul in lung si in lat.

         Imi arcuiesc o spranceana si il privesc perplexa. Nici sa nu se gandeasca...

- In niciun caz, domnule! Cu cat termini mai repede treaba aici, cu atat mai repede ne vom intoarce in Seattle! spun hotarata si incep sa il imping delicat spre usa.

        M-am saturat sa petrec ore in sir singura intr-o camera de hotel -indiferent de cat de spatioasa, moderna, sau complet de dotata este-. Macar atunci cand raman inchisa in apartamentul lui Christian, pot sa ies cu fetele sau sa stau la vechiul meu apartament. Si chiar daca New York este un oras de care nu te-ai putea satura o viata intreaga -cu tot farmecul sau, cu viata de noapte, cu strazi aglomerate si multimi agitate-, pentru mine trei zile au fost de ajuns.

        Christian se lasa impins spre usa fara sa protesteze, prinzandu-mi insa una din maini intr-o stransoare tandra pe la jumatatea drumului, impleticindu-ne degetele in acelasi mod atat de obisnuit si de placut.

- Sa fii cuminte, aceeasi propozitie zilnica pleaca de pe buzele sale curbate intr-un zambet.

- Mereu spui asta. Cand a fost ultima oara cand am facut ceva rau? intreb incrucisandu-mi bratele la piept si sprijinindu-ma de tocul usii.
   
        Christian ma priveste surprins, daca nu chiar bulversat. Bine, poate ca am facut cateva, dar sa nu exageram! Adica oricine s-ar putea pierde intr-o multime haotica cand traverseaza una din strazile aglomerate de aici, sau sa greseasca etajul unde are camera de hotel. De cateva ori. Incep sa cred ca nu e totusi o idee atat de proasta ca Christian se foloseste de medalionul meu pentru a ma localiza.

- Nu incepe, il intrerup inainte sa imi reprezinte pentru a mia oara o lista bine organizata a "crimelor" mele si ma ridic pe varfuri pentru a-l saruta scurt.

        Ne contopeste buzele cu un contact lent dar electrizant si ma trezesc rosind cand ma retrag vizibil afectata si miscata de sarut.

- Daca ai nevoie de ceva...

- Stiu, stiu...Ramon e raspunsul la toate! i-o iau inainte, chicotind ironica.

        Desi pare gata sa imi dea inca o lectie ca cea cu gadilatul din pat, Christian doar zambeste amuzat si porneste spre lifturi cu pasi relaxati, dar hotarati. Sunt tentata sa-i strig din urma ca nu mi se pare normal ca tocmai el sa imi tina morala in legatura cu cauzatul de probleme, dar alung repede tentatia si inchid usa camerei cu un zambet involuntar pe fata.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum