Capitolul 64 - Happy ever afters

63.1K 2.6K 188
                                    

Capitolul 64

 

"Sometimes it seems that the going is just too rough

And things go wrong no matter what I do
Now and then it seems that life is just too much
But you've got the love I need to see me through"

                Florence + The Machine - You've Got The Love

 

Maya P.D.V.

        Ii trimit mesaj lui Cassey ca voi intarzia cateva minute si imi strecor telefonul in geanta in graba. Imi verific reflexia in oglinda inca o data cu un zambet si il mangai pe Print inainte sa parasesc dormitorul in pas alergator. Pisica mi se fereste alarmata din cale si se urca pe pat cu un salt echilibrat, ocupandu-si locul favorit, de pe perna lui Christian.

- Am intarziat! Trebuie sa plecam! strig, imbracandu-mi jacheta, sperand ca poate sa ma auda din biroul sau.

        De parca mi-ar fi citit gandurile, zambetul sau ma intampina chiar inainte sa termin de coborat ultimele trepte. Imi incrucisez bratele la piept si il privesc amuzata, din moment ce o parte din mine stia ca nu vom pleca fara sa imi repete instructiunile de rigoare. Buzele mi se curbeaza intr-un zambet larg si chicotesc usor cand imi inconjoara talia cu o strangere delicata, coborandu-ma scarile in brate. Buzele ni se lipesc intr-un sarut scurt si atitudinea intepatoare imi revine din prima clipa in care picioarele imi sunt coborate pe podeaua lucioasa.

- Cassey o sa te omoare daca ma faci sa intarzii si mai mult decat am facut-o deja, murmur incet, sprijinindu-mi in continuare capul de umarul sau.

        Deloc afectat de avertizare, continua sa ma retina im imbratisare cu afectiune, gadilandu-mi pielea fetei cu atingerea calda a degetelor sale. Oricat de mult stiu ca asta o va stresa pe Cassey, nici eu nu vreau sa plec de aici prea curand... Ambele sale brate coboara acum lent in jos si, un strigat ascutit imi paraseste buzele in timp ce ma ridica brusc in brate si imi incolaceste picioarele in jurul sau. Continui sa rad in timp ce ma cara tacut spre canapea, facandu-ne pe amandoi sa aterizam pe ea cu o bufnitura. 

- Imi asum riscul, imi raspunde, in sfarsit, cu vocea sa coplesitor de dragastoasa, trimitandu-mi fiori in intreg corpul.

        Fara sa rezist tentatiei, imi dau ochii peste cap in timp ce ma ridica in poala sa, aducandu-ne fetele la acelasi nivel. Incerc sa imi pastrez expresia neutra, menita sa nu ii incurajeze planurile egoiste, dar, cedez cand imi gadila buzele cu un alt sarut impunator. Ma alatur tentatiei in doar cateva secunde si, inainte sa imi dau seama, eu sunt cea care conduce intreaga actiune, incolacindu-mi bratele in jurul sau si tragandu-l mai aproape cu dorinta. Chicoteste si se desprinde usor din sarut, lipindu-si buzele de obrajii mei, care au capatat acum o culoare mai aprinsa.

- Iti amintesti ce am vorbit?

        Din nou, nevoia de a-mi da ochii peste cap, sau, macar de a-i raspunde cu o replica sarcastica devine de nerezistat. Totusi, ma rezum la a aproba cuminte din cap, lasandu-mi bratele sa cada pe langa corp cu lejeritate. Cred ca am auzit discursul asta de sute de ori, dar de fiecare data parca devine si mai enervant decat ultima oara.

- Stiu deja... nu am voie sa ma fortez sa fac lucruri obositoare, nu am voie sa stau prea mult in picioare... fara efort fizic si activitati periculoase... pentru numele lui Dumnezeu, Christian, sunt insarcinata, nu pe moarte! spun si izbucnesc in ras, incercand sa ma dau jos din poala sa.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum