Capitolul 18 - Prima cearta serioasa

124K 3.8K 196
                                    

  

Capitolul 18

"I don't mind spending every day
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile "

                                                       Maroon 5 -  She Will Be Loved       

Christian P.D.V.

- Nu vreau sa ma trezesc! E inca devreme! mormaie fara sa isi ridice fata din perna.

         Cu stangacie, Maya isi acopera capul cu asternutul. Chicotesc si ma asez langa ea. E inca destul de devreme, insa din moment ce azi -pentru ca m-am saturat sa fiu nevoit sa ii cer sa ramana la mine- se muta aici, trebuie sa se apuce de impachetat din timp.

- Daca nu te trezesti nu vei avea suficient timp sa impachetezi.

- Ce impachetat? baiguie din nou, fara sa schiteze vreo intentie de a se ridica.

- Nu-mi spune ca ai uitat iar. Te muti aici. Astazi.

        Isi ridica, in sfarsit, capul si sunt pus fata in fata cu o Maya incruntata si pe jumatate adormita. Parul ii contureaza chipul in valuri dezordonate, buzele ii sunt departate in cel mai seducator mod posibil si ochii, acesti ochi inca confuzi si incarcati de somn se lupta pentru a ramane deschisi.

- Nu poti fi serios, zice intr-o voce joasa si somnoroasa.

- Dar sunt.

        Zambesc larg, pentru ca o noua idee si-a facut loc in planurile mele si, cu o miscare rapida inlatur patura de pe ea complet. Maraie iritata si se tranteste inapoi in pat.

- Chiar trebuie sa ne certam de dimineata?

        Probabil ca i-as fi raspuns daca ochii nu mi-ar fi ramas atintiti pe suprafata de piele proaspat expusa, pe care camasa mea, purtata in cel mai lejer mod posibil, o lasa in mod provocator la vedere. Expresia bosumflata de pe chipul ei este urmata de camasa mea incheiata la cativa nasturi intamplatori si se termina cu doua picioare lungi incolacite in mod incapatanat in asternuturi. Planurile mele iau imediat o alta directie si imi cobor buzele pentru a lasa un sarut scurt pe una dintre coapse.

- Christian, ce faci? intreaba cu un marait, dar uimirea fiindu-i evidenta din glas.

- Ai spus ca e devreme, ii raspund, ranjind si sarutand in continuare.

        Se incordeaza vizibil, dar se preface neafectata, continuand sa se mentina perseverenta si incapatanata. Ranjesc mandru de efectul pe care il am asupra ei si ma mut mai aproape, dorind sa aflu cat de mult poate rezista. In momentul cand buzele mele fac contact din nou cu pielea ei, expira zgomotos si isi rasuceste capul pe perna. Asta e semnalul ca nu mai are atat de mult control asupra propriilor reactii, deci inca o victorie pentru mine.

- Am spus ca e prea devreme sa ma trezesc... Sa nu-ti vina vreo idee.

- Prea tarziu.

        Ii inlatur cateva suvite de par rebele si ii sarut gatul, obtinand in sfarsit o reactie totala din partea ei. Maraie in frustrare si se ridica manioasa, buzele ei lipindu-se de ale mele cu foame. Chicotesc si o trag in brate, lasand-o sa domine incaierarea noastra.

- Sunt treaza acum. Fericit? intreaba hotarata in timp ce ii las camasa sa alunece incet de pe ea.

- Foarte.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum