Capitolul 05 - Petrecere de caritate cu maimute dresate

138K 4.8K 781
                                    

Capitolul 5

 

" You're such a motivator, gotta get your way
So sick of saying yes sir, yes sir
You're such an instigator, you wanna play the game
Take it or leave it, that's her, that's her "

                                                     Maroon 5 - Lucky Strike

Christian P.D.V.

        Ajung la petrecere destul de devreme, dorind sa termin odata cu asta. Christian Cross nu merge la petreceri caritabile doar din dorinta de a face bine. Nu, el nu merge deloc la astfel de adunari ci, doar trimite donatii considerabile prin intermediul subordonatilor sai. Si totusi, uita-ma aici!

"Alege o fata oarecare, doneaza o suma generoasa, fa-ti datoria si pleaca..."

        Dupa ce ma asigur ca am salutat toate cunostintele si toti partenerii de afaceri prezenti la petrecere, ma indrept spre bar unde unul din partenerii mei de vanatoare, Ryan Parker flirteaza de zor cu o blonda care il soarbe din priviri. Nu trebuie sa privesc de doua ori pentru a-i intelege jocul. Blonda, desi atragatoare, nu pare in stare nici macar sa spuna toata tabla inmultirii fara sa se incurce, fiind o prada usoara pentru apetitul dezinvolt a lui Ryan.

         Asa a fost dintotdeauna. Nu suntem atat de diferiti. Amandoi cautam acelasi lucru: pasiune, foc, insa doar pentru o noapte -in cele mai bune cazuri, devin relatii strict fizice-. Dar niciodata nu ma tenteaza sa vreau mai mult, sa doresc mai mult decat corpul si pasiunea unei femei. De ce as face-o? Femeile sunt fiinte inselatoare, materialiste si de multe ori fara limite in insistentele lor.

"Nu ca ea." imi suna imediat in minte, ca un gong menit sa ma trezeasca la realitate din atmosfera insipida a petrecerii. Da, intr-adevar, ea, cu toata delicatetea si misteriozitate ei, nu parea sa posede niciuna din aceste trasaturi. Nu, ea era ca un inger coborat intr-o lume plina de ispita si pacat, menita sa o lumineze pe a mea. Aparent, doar pentru o singura noapte.

        Ii cer barmanului un whisky si ma prefac ca nu il cunosc pe individul care face blonda sa transpire doar prin niste simple replici de agatat mincinoase. Nu vreau sa ii intrerup jocul. In momentul de fata sunt din nou iritat de imposibilitatea de a gasi o anumita femeie, asa ca nu ma intereseaza nicio secunda sa intru in vorba cu una din cele care tocmai imi arunca priviri arzatoare. Dezbracandu-ma din priviri. In mod normal asta mi s-ar parea incitant si provocator, dar nu de la acea noapte. Insa, daca ar fi ca ea sa ma priveasca cu aceeasi intensitate, cu aceeasi dorinta pe care am experimentat-o atunci, nu as ezita in a-i accepta avansurile fara ca macar sa clipesc.

- Bine, deci te voi suna maine, il aud pe Ryan soptindu-i proaspetei cuceriri cu un ranjet multumit.

        Aceasta se intinde, il saruta scurt pe obraz, dorind probabil sa mimeze inocenta, care nici nu exista in vocabularul ei, si se intoarce spre grupul ei de prietene entuziasmate. O singura privire in directia lor ma convinge ca sunt o prada usoara. Toate imbracate cat de sumar posibil si privind in jur cu o oarecare disperare. Nu m-as mira daca ar incepe ele sa se dea la un tip.

- Inca una? intreb plictisit, fara sa imi ridic privirea de la bar.

- Niciodata nu sunt destule, ranjeste cu aceeasi aroganta de mai devreme. Deci, tu ce cauti aici? isi schimba tonul in unul surprins. Nu esti genul care sa si participe la petrecerile de caritate. Tu doar trimiti cecuri, imi zice acuzator, cautand parca din priviri adevaratul motiv pentru neasteptata mea participare.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum