Capitol BONUS - Marc si Natalie

81.4K 2.6K 423
                                    

                                                 CAPITOL BONUS

"I can see you're not yourself

Even when you're here with me
I know that you're somewhere else

So put another record on
Kiss and leave me on"

                       Olly Murs Heart - Skips A Beat 

Natalie P.D.V.

        Iau pungile si geanta, ma dau jos din masina si ii trimit mesaj lui Heather ca am ajuns. Dupa cativa ani de vorbit pe Skype si telefoane la ore tarzii din noapte, ma bucur enorm ca voi avea din nou ocazia sa imi strang cea mai buna prietena in brate. Oricat de multi prieteni mi-as fi facut cat am fost plecata, nimeni nu imi va intrece vreodata jumatatea reprezentata de mult prea incredibila Heather Cross.

        Resedinta familiei Cross este exact asa cum mi-o aminteam. Aceeasi cladire imensa in care mi-am petrecut copilaria alaturi de Heather, in timp ce parintii nostri continuau sa fie la fel de uniti ca intotdeauna. Nu numai ca eu si fiica lor suntem, practic, de nedespartit dar, i-as putea considera pe domnul si doamna Cross o a doua mama si un al doilea tata. Maya Cross este o persoana extrem de iubitoare si sensibila, in timp ce sotul ei, cunoscutul om de afaceri Christian Cross, reprezinta perechea perfecta pentru a forma un cuplu fara cusur. Desi tata nu a incetat niciodata cu glumele referitoare la faptul ca nu au fost intotdeauna un cuplu atat de stabil, domnul Cross ii inchide mereu gura cu cate o poveste din trecutul aventuros al tatei. Una care, de obicei, o convinge pe mama sa il expedieze direct intr-o camera de oaspeti. 

        Chiar si asa, parintii mei tot raman cuplul meu favorit dintre toti prietenii nostri de familie. Ar fi o minciuna sa spun ca nu tanjesc dupa acelasi tip de afectiune si iubire pe care Ryan si Cassey Parker o impart de atat de mult timp. Poate ca pana acum nu am prea stat prin preajma dar, acum ca m-am intors, am de gand sa raman si sa imi gasesc tipul ideal. Printul meu fermecator, sufletul meu pereche si unicul barbat cu care voi fi pentru tot restul vietii mele...de data asta, fara ca o anumita persoana sa imi stea mereu in cale.

        Abia daca apuc sa urc o treapta catre intrarea principala, ca un toc imi ramane brusc intepenit in loc. Injur in soapta si ma straduiesc sa imi recapat echilibrul inainte sa scap pungile de cadou sau sa cad eu insami din picioare. Asta ar fi o intamplare memorabila pentru prima mea zi de revenit in Seattle.

- Serios acum?! marai, nereusind sa imi desprind tocul nici dupa zeci de incercari.

        Constienta ca nu voi reusi prea multe asa, cedez si asez pungile si geanta pe treapta, aplecandu-ma pentru a-mi elibera pantoful si pentru a ma autosalva din aceasta situatie penibila. In plus, sunt pantofi noi, cumparati in saptamana pe care am petrecut-o in Paris... ar fi o catastrofa sa pateasca ceva din cauza unui incident atat de stupid.

- Deci, fiica risipitoare s-a intors acasa, o voce intensa imi pune sangele in miscare, facandu-ma sa uit de pozitia in care ma aflu si sa raman impietrita pe treapta.

        Nici nu stiu cum sa reactionez. Primul lucru care imi trece prin minte este sa recurg la aceeasi metoda pe care o foloseam in copilarie dar, acum imi vine cam greu sa fug la doamna Cross si sa ma plang ca fiul ei nu-mi da pace. Totodata, cred ca nici el nu ma va trage de par ca sa nu mai am sansa sa fug Dumnezeu stie unde... am trecut amandoi de fazele astea.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum