Capitolul 43 - Lovers in Paris - partea II

97.9K 2.8K 145
                                    

Capitolul 43

"If you want me I'm accepting applications
So long as we can keep this record on rotation
You know I'm good with mouth-to-mouth resuscitation
Breathe me in, breathe me out
So amazing"

                    Selena Gomez - Slow Down

Maya P.D.V.

       Asta este o dimineata cu mult mai buna decat ultima. Nu numai ca ma simt odihnita si relaxata, dar saruturile calde care imi gadila pielea goala gatului si a spatelui sunt cu adevarat un motiv sa fiu in al noualea cer. As putea sta in patul asta pentru tot restul vietii, cu lumina calda patrunzand libera prin peretele transparent de sticla, cu trupul acoperit doar de asternuturi fine, ingropat in moliciunea patului gigantic si cu dovezile sale de iubire incercand sa-mi trezeasca corpul din amorteala care inca ma tine prizoniera.

    Tresar usor cand ii simt dintii zgariindu-mi si muscandu-mi jucaus din unul dintre umeri, distrugandu-mi prefacatoria dormitului. Las un marait scazut sa-mi scape printre buzele stranse intr-o linie fina si ma rasucesc spre el pe saltea. Poate e doar viziunea mea orbita de dragoste sau faptul ca abia m-am trezit, dar pot sa spun fara indoiala ca arata absolut fermecator. Parul sau intunecat prin care iubesc in secret sa-mi trec mereu degetele este ravasit, in timp ce ochii ii sunt mai limpezi ca niciodata. Buzele ii sunt curbate intr-un ranjet, adaugandu-i imaginii sale angelice un aer de aroganta.

- Buna dimineata, soptesc inca somnoroasa in timp ce mana sa traseaza linii fine de-a lungul spatelui meu.

  Oricat de mult m-as stradui sa nu las asta sa ma afecteze, ma incordez vizibil in fata senzatiilor familiare si incredibil de placute.

- Chiar este, zambetul ii devine mai pronuntat si ceva in privirea sa imi arata a amenintare.

    Un strigat ascutit si scurt imi scapa cand in doar cateva momente sunt rotita brusc pe saltea, ajungand captiva sub corpul sau masiv si tare. Continui sa rad in timp ce buzele sale imi imbraca din nou gatul cu saruturi neindemanatice, neretinand insa geamatul care imi scapa cand unul dintre saruturile sale devine mai intens si mai indelungat.

     Ochii mi se dau peste cap din proprie vointa si involuntar unghiile mi se infing in spatele sau. Christian chicoteste arogant si isi ridica capul pentru a plasa un sarut inocent pe buzele mele intredeschise. Simtind cum un zambet mic imi incolteste pe fata, ii cuprind chipul in palme si imi arcuiesc spatele suficient de mult incat sa am acces la buzele lui.

    Maraie prelung cand imi rezerv timp pentru a-l tachina cu tempoul lent al sarutului, muscandu-i ocazional buza inferioara si alungand durerea cu alte mici saruturi. Suspin alarmata cand imi simt spatele parasind salteaua si pieptul lipindu-se brusc de al sau. Imi schimb repede pozitia incolacindu-mi picioarele in jurul sau si sprijinindu-mi bratele de umerii sai lati. In mod normal as inrosi profund din cauza fasiei de material subtire care reprezinta singura bariera intre corpurile noastre goale, dar sunt mult prea distrata de adrenalina care imi pulseaza energica in vene ca sa-mi mai pese.

- Pisicuta vrea sa se joace? ranjeste cu cine stie ce plan deja incoltindu-i in minte.

   Ma hotarasc sa profit din plin de indrazneala de care par sa dispun in dimineata asta, si imi las unghiile sa alunece incet in josul trunchiului sau, muscandu-mi buzele cand trasez liniile definite ale abdomenului sau lucrat.

- Nu joci cinstit, maraie vizibil afectat.

- Tu nu o faci niciodata, spun din ce in ce mai mandra de modul in care reactioneaza la atingerea mea.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum