Capitolul 02 - Cenusareasa pentru o noapte

150K 4.8K 595
                                    

Capitolul 2

" And I might drink a little more than I should tonight
And I might take you home with me, if I could tonight "

                                                  Pitbull -Give Me Everything

Christian P.D.V.

- Deci chiar nu vrei sa vorbesti despre asta? intreb, privind-o cum termina al treilea pahar de sampanie.

        Trebuie sa o opresc din baut daca vreau sa mai am vreo sansa. Faptul ca inca se mai tine pe picioare ma surprinde, dar nu vreau sa o las sa ajunga pana in starea in care va trebui sa o car afara din bar.

- Nu. Nu vreau sa ii spun unui strain despre problemele mele. In plus, ma simt mult mai bine, zambeste cu o veselie influentata fara doar si poate de sampania consumata si ridica din umeri jucaus.

        Sunt sigur ca o mare parte din merit e al alcoolului pentru toata aceasta atitudine degajata, dar cine sunt eu sa ii stric starea de spirit? O urmaresc atent cum isi verifica telefonul cu miscari stangace, isi musca buza inferioara si il inchide simtindu-se parca vinovata facand asta.

"Ce ar fi sa ma lasi pe mine sa musc buza aia pentru tine, ce zici?"

        Inca sunt curios sa aflu de ce o femeie ca ea este singura intr-o noapte de sambata aici, fiind intr-o oarecare masura fascinat de misterul din jurul ei, dar si mai mult ma intriga faptul ca nu incearca sa ma seduca. Nu zambeste cu subinteles, nu clipeste in mod prostesc des si rapid si nici nu chicoteste la orice cuvant spun. As putea spune chiar ca e complet neafectata de prezenta mea, in timp ce eu ard de nerabdare doar privind-o de la distanta asta. Insa nu pentru mult.

   - Hei, vrei sa mergem intr-un loc mai linistit? Mi se pare cam aglomerat aici, zic cu o voce soptita, analizandu-i plin de curiozitate reactia.

        Uimire. E primul lucru care se poate citi pe fata ei angelica. Apoi ezitare. De ce ar ezita? Asta nu are niciun sens. Toti pasii au fost facuti. Am vorbit, am baut si este clar ca exista o conexiune intre noi. Isi musca buzele agitata si pare ca incearca sa gaseasca o scuza sau o solutie, in timp ce degetele i se inclesteaza involuntar in parul lung cazut in valuri pe umeri.

- Uh, eu... pai, sopteste inca privind in toate directiile, fara pic de stare si coerenta.

        Ii pun capat acestui lant de cuvinte balbaite in cel mai usor si placut mod posibil. Fac ceea ce am vrut sa fac inca de cand i-am zarit chipul angelic pentru prima oara. O sarut.

        Intalnesc buze fine si imbietoare, exact cum ma asteptam. Simplul contact trimite un val de electricitate in intreg corpul meu, sporindu-mi brusc dorinta pentru mai mult. Asta se simte atat de... diferit, de special...

        Dupa cateva momente in care am inceput sa ma indoiesc de talentul meu la sarutat, imi raspunde timid, incepand sa isi miste buzele dupa indrumarea mea, cu miscari incete si delicate, incitandu-mi si mai mult focul interior. Focul pentru ea.

         Prinzand-o de talie cu o dorinta nestapanita si lipind-o complet de mine intr-un mod aproape nemilos, ii dau curajul sa isi incolaceasca bratele in jurul gatului meu si sa ma sarute mai pasional si mai provocator. Se conformeaza noului ritm fara probleme si in doar cateva clipe suntem prinsi in moment intru totul. Stiam ca se ascunde dorinta in spatele acestei inocente... Ii parasesc buzele doar pentru a-i lasa un sir de saruturi scurte dar inflacarate de la barbie pana la baza gatului, facand-o sa suspine si sa geama usor. Cu siguranta am reusit sa atragem atentia catorva persoane din jur, dar interesul meu este fixat in alta parte acum.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum