Capitolul 63 - The Honeymoon

63K 2.6K 339
                                    

Capitolul 63

"Remember those walls I built?

Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But, I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out!"

                              Beyonce - Halo

Maya P.D.V.

    

- In sfarsit, liniste, murmur cu un geamat silentios, scufundandu-ma si mai mult in pernele de pe sezlong.

        Chicotitul sau rasuna nentrerupt, insa nu reuseste cu nimic sa ma distraga de la starea mea de bine. Pentru prima oara in luni intregi, pot sa ma bucur in liniste si pace de compania lui, fara sa am grija problemelor aduse de niste prieteni mult prea sacaitori, a familiilor exagerat de grijulii sau a presei care refuza sa ne acorde o clipa de intimitate. Suntem doar noi doi. Exact asa cum ar trebui sa fie.

        Brusc, provocata de acest nou gand, un zambet discret imi apare pe buze in timp ce ma ridic de pe pernele ireprosabil de confortabile. Fara sa ii astept reactia si, fara sa dau inapoi o secunda, ma asez langa el pe sezlong, aducandu-i bratele in jurul meu. Un suspin prelung imi paraseste buzele multumit si, inchizandu-mi ochii incet, imi culc capul pe pieptul sau tare si infierbantat de soare.

- Nu incerca sa ma tachinezi, domnule Cross... nu vrei sa stii cum va reactiona sotia ta cand ii distrugi clipele de liniste si pace, murmur pe jumatate adormita, ascultand, in acelasi timp, sunetul melodios al valurilor, spargandu-se de tarm.

- Daca iti place atat de mult aici, am putea ramane mai mult.

        Imi retin cu greu un geamat in momentul in care degetele sale incep sa imi gadile pielea incinsa a spatelui cu atingeri delicate. Infingandu-mi dintii in buza inferioara, ma rezum la a-mi clatina capul intr-o negare permanenta si la a-mi incolaci bratele in jurul gatului sau.

- Nu, e in regula. Crede-ma, iubesc insula asta, dar cum as putea sa las Franta sa mai astepte?

        Un alt zambet imi captureaza buzele cand imi amintesc de ultima si prima noastra vizita acolo. Oricat de mult as adora insula aceasta tropicala si Rio de Janeiro, imi lipseste farmecul si alura romantica a Parisului. Mai ales, acum, ca nu vom mai cutreiera orasul doar drept un cuplu logodit...

- Ce urma? Dupa Franta? 

        Christian inspira adanc si bratele i se strang mai ferm in jurul meu in timp ce ma fascineaza cu unul dintre cele mai relaxate si sincere zambete ale sale.

- Pai, se vedem... Italia, Grecia, Australia si, nu stiu, este vreun loc specific unde ti-ai dori sa mergi?

         Izbucnesc la propriu in ras si ma ridic din imbratisare in sezut. Desi parand sa ezite in a ma lasa sa ii parasesc bratele, Christian doar ma priveste cu amuzament in timp ce imi desprind parul din coc, lasandu-l sa imi cada peste umeri in valuri neimblanzite.

- Suna de parca vom face ocolul Pamantului in luna noastra de miere, remarc cu o oarecare aroganta, exagerat de mandra de momentul in care una dintre mainile sale ma invita sa revin in pozitia de mai devreme si refuz miseleste.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum