Capitolul 32 - My true feelings - partea II

92.6K 3.4K 343
                                    

Capitolul 32

" How long will I love you?
As long as stars are above you
And longer, if I can.
How long will I need you?
As long as the seasons need to
Follow their plan.

How long will I be with you?
As long as the sea is bound to
Wash upon the sand.

How long will I want you?
As long as you want me to
And longer by far."

            Ellie Goulding - How Long Will I Love You

Maya P.D.V.

  

        Cred ca tocmai am murit. Momentul in care acele cuvinte mi-au iesit printre buze a fost momentul in care inima mi-a incetat sa mai bata. Nicio reactie. Absolut nicio reactie. Chipul sau care cu doar cateva momente in urma era scaldat in furie este acum impietrit si lipsit de expresie. Mai mult sau mai putin o statuie.

         Inca nu imi vine sa cred ca chiar am zis-o, ca m-am lasat atat de condusa de enervare incat practic, i-am urlat-o in fata. Dar, ceea ce ma sperie si mai mult, este lipsa lui de emotie. Christian nu s-a miscat un centimetru de atunci, nu a clipit si daca nu ma insel, a incetat chiar si sa mai respire. Daca e asa, atunci suntem doi.

        Nu indraznesc sa mai spun nimic, desi gura mi-a ramas deschisa din cauza socului si ochii inghetati pe imaginea sa. Nu sunt capabila sa mi-i indepartez de pe acei ochi ghetosi care par sa-si fi pierdut capacitatea de a se misca. Nici nu stiu de ce ma surprinde asta, din moment ce niciunul dintre noi nu s-a mai miscat deja de minute bune. In schimb, continuam sa ne holbam unul la celalalt de parca am vedea fantome si nu chipuri ce isi oglindesc uimirea si frica, bineinteles.

- Maya, aici erai! Vino! Eva va arunca buchetul mai devreme.

         Nici nu am schitat nicio miscare de impotrivire cand Kelly mi-a prins mana intr-o stransoare usoara, incepand sa ma traga inapoi spre intrare. Nu, privirea mea a refuzat sa se desprinda de a lui pana in momentul in care am calcat inapoi pe podeaua lucioasa din interior. El nu a facut niciun gest care sa dea de inteles ca are de gand sa ma urmeze sau sa ma opreasca, ci a ramas neschimbat in acelasi loc.

        De indata insa ce inspir aerul cald si parfumat din incapere, mintea mi se desprinde din plasa care imi intuneca gandirea si reactiile. Ce am facut?!? Cum naiba voi mai reusi sa il privesc in ochi vreodata?! Vreodata? Doamne, ce optimista sunt. Bineinteles ca am stricat tot cu gura mea mare. Nu mai exista niciun "vreodata". Nu mai exista niciun "eu si Christian". Senzatia de greata imi da impulsul de a ma intinde dupa unul dintre paharele de la bar, dar Kelly nu imi da nicio sansa, continuand sa ma traga dupa ea cu acelasi entuziasm.

        Ma simt de parca as fi in transa. De parca nu as trai cu adevarat. Corpul meu este prezent, dar mintea refuza sa ia parte la ce se intampla in jurul meu. Abia daca realizez ca ne-am oprit cand Kelly imi da drumul la incheietura si imi afiseaza un zambet vesel. Agitatia din apropierea mea ma face sa imi deschid pentru prima data de cand am revenit in interior ochii larg si sa observ ca sunt in mijlocul unui grup foarte galagios de femei. Oh, da. Buchetul. Acum inteleg.

- Fii cu ochii in patru si cu mainile pregatite, Cassey imi sopteste de nicaieri, facandu-ma chiar sa tresar surprinsa.

         Doamne, asta chiar e un grup mare. Cassey, Selena, Kelly, toata lumea pare ca s-a adunat aici, totul pentru a prinde un amarat de buchet. Bine, nu toata lumea, doar femeile singure, disperate dupa maritis. Categorie unde nu ma incadrez, asa ca ar trebui sa plec de aici cat mai pot. Fac un pas in incercarea de a ma indeparta de grup, dar Cassey isi incruciseaza bratul cu al meu si imi ofera un ranjet de "nu scapi".

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum