Capitolul 10 - Regula numarul doi: Nu subestima niciodata relatia

146K 4.4K 762
                                    

Capitolul 10

" You're such a hard act for me to follow
   Love me today, don't leave me tomorrow
   Yeah but if I fall for you
   I'll never recover "

                             Maroon 5 - Love Somebody

Maya P.D.V.

     Am avut momente in viata in care nu am stiut ce sa fac. Ca in clasa a treia, cand Bobby Mason mi-a trimis un biletel in care imi spunea ca ma place, sau cand am implinit cincisprezece ani si mama a insistat sa imi tina un discurs foarte lung despre albine si berze, dar niciunul nu se compara cu cel de acum...

-Robert! Ce cauti aici?!? strig inlaturandu-i bratele din jurul meu cu o miscare repezita.

- Am venit sa vorbim! M-ai tot evitat si nu mai suport asta Maya! Nu pot sa dorm, nu pot sa lucrez, nu pot sa fac nimic de cand ne-am certat! Vreau o a doua sansa! striga vizibil ranit de brusca mea respingere.

 " Bine, spune-i nu si goneste-l inainte sa ajunga Christian! " imi striga o voce exasperata in cap. Dar, nu pot sa o fac. Pur si simplu nu pot. Daca ma uit la infatisarea sa imi pot da seama ca chiar sufera. Hainele ii sunt sifonate, parul ii este dezordonat si, fata de stilul rebel si natural care il consacrase si ii oferea mereu un aer neglijenta care mi se parea sincer atragator, iar ochii odata limpezi si stralucitori ii sunt incarcati de cearcane grele si intunecate. Nu stiu ce sa fac! Nu pot sa fiu atat de nemiloasa.

- Robert, asculta-ma, nu pot face asta,eu ...

      Ma intrerupe infasurandu-si bratele in jurul meu din nou si lipindu-ma de pieptul sau. Sunt luata complet pe nepregatite pentru ca impietresc pe loc si nu imi mai amintesc nici cum sa respir.

- Te implor Maya. Nu pot trai fara tine iubito, sopteste cu o voce indurerata, tragandu-ma mai aproape.

     Pentru un motiv care imi este necunoscut, toata aceasta "apropiere" imi pare gresita, imorala, ca si cum acest lucru ar fi interzis. De parca as insela.

" Pe cine sa inseli? Tu si Christian nu sunteti impreuna!"

   Asa e, in mod sigur nu suntem. Asa ca ce ma retine in a-i acorda barbatului care da dovada de mult prea multa disperare din bratele mele o a doua sansa? 

- Uite, o sa ma gandesc, dar am nevoie de timp, zic punand suficient spatiu intre noi, pasind incet in spate si zambind fortat.

- Oricat ai nevoie, spune cu acelasi ton implorator si imi strange mana strans in a sa. Doar, nu ma uita Maya...

   Ok, toata situatia asta devine o scena demna de un film stupid si lacrimogen. Acum ar fi potrivit sa inceapa sa cante in fundal o melodie lenta si romantica, iar briza sa imi legene pletele... Stai despre ce vorbeam? Concentreaza-te la dracu'! Christian va fi aici in orice moment si nu sunt gata sa-i prezint unul celuilalt. Niciodata nu voi fi gata sa fac asta!

- Trebuie sa pleci acum, Robert. Astept pe cineva si..uh, ma pierd in propriile cuvinte fara sa gasesc o explicatie care sa il convinga sa plece.

- Poftim? Te intalnesti cu cineva?! izbucneste pe un ton care pentru un motiv sau altul ma calca pe nervi.

  " Nu ca ar mai fi treaba ta..."

- Nu, bineinteles ca nu! spun insa sperand ca am parut destul de convingatoare.

   " Oh Doamne. In doar cateva ore am devenit regina mincinosilor. Tot asa Maya..."

- Atunci ce e? insista cu aceeasi aura posesiva si enervanta care imi incinge creierul de iritare.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum