Capitolul 42 - Lovers in Paris - partea I

108K 3K 342
                                    

Capitolul 42

"Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets"

            Rihanna - California King Bed

Maya P.D.V.

   Pot simti mana aceea care imi zguduie umarul bland, dar sunt determinata sa o ignor cu inversunare.

- Nu, marai prelung, ingropandu-mi fata si mai adanc in perna.

  De ce naiba am stat treaza asteptandu-l, cand puteam sa dorm linistita si acum sa nu mai sufar o criza de somn? Dar pentru numele lui Dumnezeu, inca este bezna afara! Daca soarele nu s-a trezit inca, eu de ce as face-o? Cred ca cel putin jumatate din Seattle abia acum se duce la culcare...

    Scot un geamat chinuit si ma feresc cand Christian incearca din nou sa inlature patura de pe mine. Daca crede ca voi renunta fara o lupta apriga, se inseala amarnic. Aproape zambesc multumita cand ii aud maraitul iritat in linistea absoluta a dormitorului.

  Dar triumful imi este de scurta durata, pentru ca in doar cateva momente imi simt corpul ridicat brusc de pe saltea, desprins din siguranta si confortul patului. Deschizandu-mi intr-un final ochii larg, bratele mi se incolacesc disperate in jurul gatului sau, din teama de a nu cadea. Suspin inca derutata si ma intorc spre el cu privirea incruntata.

  Chiar si in obscuritatea camerei, ranjetul sau este cat se poate de evident. Christian continua sa ma care nonsalant spre baie, neoprindu-se nici chiar dupa ce trece de prag.

- Pot sa merg si singura, protestez cu o voce ragusita.

  Ma ignora si continua sa ma care pana in dreptul cabinei de dus. Ma lasa sa alunec usor din bratele sale, continuand sa imi sustina corpul slabit si obosit si dupa ce picioarele-mi ating podeaua rece a baii.

  Spre surprinderea mea, pleaca tacut din baie si inchide usa in spatele sau. Un gest foarte neobisnuit pentru obiceiul lui de a se asigura ca nu o sa incerc vreo smecherie care sa ii strice planurile. Dar serios acum, ce as putea face? Sa ma inchid in baie?

" Paris, pazea ca vin..."

***

  De indata ce fac primul pas in jet si inspir adanc din acelasi miros familiar de nou, de curat, sunt nevoita sa imi retin un cascat asurzitor. Nu ezit in a ma aseza -mai degraba tranti- pe primul scaun care imi apare in cale si sa imi trag gluga de la hanorac pe cap. Imi redeschid insa ochii cand o mana delicata imi strange usor umarul.

- Aveti nevoie de ceva, doamna Cross? Marina intreaba politicos, afisand un zambet mic si prietenos.

   Inghit in sec la auzul numelui "Cross" intr-o intrebare adresata mie. Ce naiba?! Inca nu suntem casatoriti! Nici nu sunt sigura ca vom fi vreodata!

- Nu, multumesc, soptesc cu un ton la fel de politicos si ma fortez sa zambesc usor.

   Marina este favorita mea dintre insotitoarele de zbor ale lui Christian si nu doar pentru ca stiu ca e logodita si ca spre deosebire de celelalte, nu i-a facut niciodata avansuri logodnicului meu, dar si pentru ca e draguta pentru ca ii sta in fire. Ce pot sa fac? Imi plac oamenii de care te atasezi usor.

   Cand Christian ocupa locul de langa mine, nu ma mai obosesc sa-mi deschid ochii. Din contra, adopt o pozitie si mai comoda, sprijinindu-mi capul in mana dreapta de spatarul scaunului.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum