Epilog

67.7K 2.8K 424
                                    

                                                      E P I L O G

"And I'm thinking 'bout how people fall in love in mysterious ways

Maybe just the touch of a hand
Well, me—I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I am

So honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
That maybe we found love right where we are"

                                   Ed Sheeran - Thinking Out Loud

Maya P.D.V.

           Perna mea reprezinta apogeul la tot ce este confortabil in lume, nu cred ca patul ar putea fi mai comod decat este acum si, nu-mi amintesc cand a mai fost somnul atat de dulce... totusi, sunt constienta ca linistea nu va reveni de la sine. Un geamat chinuit imi paraseste buzele in timp ce imi fortez corpul amortit sa se desprinda de pe salteaua patului si, inca ametita si abia deslusind ceva prin intunericul din dormitor, pipai suprafata noptierei in cautarea intrerupatorului de la veioza. Apas butonul potrivit si, aproape tresar cand noua sursa de lumina imi tortureaza, cu intensitatea ei, ochii pe jumatate inchisi.

 - Ramai, ma duc eu, vocea sa ragusita umple camera, urmata de sunetul foirii asternuturilor.

 - Esti sigur? intreb, in ciuda faptului ca deja mi-am culcat capul inapoi pe perna si pleoapele imi sunt cat se poate de inchise.

        Nu imi raspunde insa, un zambet mic imi apare pe chipul adormit cand ii simt buzele, sarutandu-mi crestetul capului. Ghemuindu-ma si mai adanc intre perne si asternuturi, ascult rabdatoare sunetul profund al pasilor sai, parasind incaperea. Doar cateva minute mai tarziu, niciun plans nu mai sparge linistea noptii si pot, in sfarsit, sa ma intorc in lumea viselor. Ii simt prezenta revenind in pat si ma foiesc usor cand unul dintre bratele sale imi inconjoara talia.

- Cine era de data asta?

- Marc, sopteste abia audibil, tragand patura peste amandoi.

- Jur ca a luat asta de la tine, mormai somnoroasa, constienta in adancul mintii ca o caut cu lumanarea aici.

        Si, exact cum ma asteptam, talia imi este capturata brusc intr-o stransoare usoara, lipindu-ne complet trupurile cu o senzatie care ma face sa izbucnesc in ras. Imi inabusesc cu greu chicotitul in timp ce pielea gatului imi este torturata cu muscaturi si saruturi blande, totul in timp ce bratele mi se infasoara in jurul sau cu afectiune. Terminandu-si momentul de tachinare, degetele sale imi captureaza barbia cu delicatete, ridicandu-mi buzele la nivelul alor lui. Suspin abia audibil si ma alatur intru totul sarutului, succedandu-i irezistibilitatii sale cu nevoia mea familiara de a-i ceda in doar cateva clipe.

        Si totusi, un alt zgomot de planset si scancete rasuna in toata casa, separandu-ne ca un val de apa rece ca gheata.

 - Asta e Heather, marai, fara sa imi retin frustrarea sau nemultumirea.

        Fara sa stau sa ma gandesc de doua ori, ma desprind din bratele sale cu o incruntatura evidenta, marcandu-mi chipul si imping la o parte pernele si asternuturile din calea mea. Rasuflu zgomotos si prelung cand talpile goale mi se astern pe podeaua din dormitor, constienta si de expresia demoralizata de pe chipul lui Christian.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum