Capitolul 30 - Inot la miezul noptii si nunti fericite

128K 3.4K 297
                                    

  Multumiri speciale sursei mele de inspiratie pentru acest capitol intarziat @readytolaugh! Multumesc ca te-ai tinut de capul meu sa termin de scris pana pe la vreo 1 si ceva :)))

Capitolul 30

"This time we go sublime
Lovers entwined divine, divine
Love is danger, love is pleasure
Love is pure, the only treasure
Im so in love with you
Make love your goal"

          Gabrielle Aplin - The Power Of Love

  Maya P.D.V.

        Soarele emana o caldura placuta, revigoranta pentru inceputul lunii mai. Aerul proaspat, primavaratic imi incanta pielea si imi da o stare de bine si relaxare. Zambesc sincer si imi intind corpul pe banca asemeni unei pisici alintate, bucurandu-ma de fiecare moment petrecut afara. Parcul este plin de oameni la aceasta ora a amiezii, care la fel ca mine, profita din plin de soare si de caldura mult asteptata.

        O zaresc pe Cassey apropiindu-se cu pasi eleganti in sandalele ei cu toc si ii fac cu mana zambind larg. Din instinct, imi imping ochelarii de soare pe nas si arunc o privire precauta in jur. Nu am mai avut de saptamani probleme cu paparazzi, dar asta nu inseamna ca imi pot lasa garda jos. Cassey se aseaza pe banca si imi intinde unul din cele doua pahare de carton zambind. Il iau si verific imediat daca nu cumva a uitat din nou de frisca.

- De data asta mi-am amintit, zambeste, asezandu-si geanta intre noi si incrucisandu-si picioarele, surazand.

        Imi dau ochii peste cap si iau o inghititura mica din lichidul cald si dulce. Cassey imi copie gestul si isi lasa capul pe spate, eliberand un suspin de placere.

- Doamne, ce mi-a lipsit caldura! Tie nu?

        Aprob din cap apreciativ si imi indrept privirea absenta spre cerul senin. Daca nu am fi in oras, as putea crede, cel putin pret de o secunda, ca suntem intr-o padure linistita si izolata. Daca as ignora claxoanele, zgomotul motoarelor si tipica galagie urbana.

- Unde e Ramon?

        Din obisnuita, ochii mei incep sa il caute prin imprejurimi, intalnind insa doar zeci de chipuri necunoscute.

- Probabil e pe undeva prin apropiere, urmarindu-mi orice miscare din umbra, spun, ironizandu-mi propria situatie.

        Cassey nu rade, dar isi clatina capul amuzata si continua sa soarba incet din cafea. Soarele ii scoate si mai mult in evidenta suvitele aurii si pielea ei imbujorata deja incepe sa capete nuanta unui bronz natural.

        Doi alergatori musculosi, cu statura atletica si atitudine aroganta trec pe langa noi in fuga si nu ezita in a ne arunca priviri insistente, facandu-ne avansuri directe si lipsite de decenta. Daca eu imi intorc privirea iritata si ma prefac ca nu observ modul in care ochii lor se plimba de-a lungul trupului meu cu nerusinare, Cassey are alte planuri. Fara ca macar sa isi schimbe expresia plictisita, isi ridica mana delicata si goala, prezentandu-le in toata gloria lui, degetul mijlociu. Tipii par bulversati pe moment, ramand complet fara cuvinte in fata gestului ei, dar se indeparteaza fara sa ne mai arunce vreo privire. Nemaireusind sa ma abtin, izbucnesc in ras si imi scot ochelarii de soare pentru a-mi sterge lacrimile formate. Cassey mi se alatura surazand usor si trecandu-si degetele lungi prin parul cazut pe umeri. Nu trebuia sa ma astept la mai putin de la Cassey. Mereu e directa cand vine vorba de ceva ce ii displace.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum