Capitolul 07 - One More Night

147K 4.8K 539
                                    

Capitolul 7

      

" But baby there you go again, there you go
Again making me love you
Yeah I stopped using my head, using my head let it all go "

                                     Maroon 5 - One More Night

Christian P.D.V.

-Stai, ce? Nu! vocea ei protesteaza surprinsa, in timp ce incearca sa se smulga din imbratisarea mea.

        Totusi, nu o las sa se indeparteze de mine niciun centimentru. Eram hotarat ca atunci cand o voi gasi sa ma razbun pentru toate noptile nedormite si toate dusurile reci, insa de indata ce ochii mei au facut contact cu chipul ei angelic, nu m-am putut gandi la nimic altceva decat sa ii rup hainele de pe ea. Mai ales cu rochia asta!

- Nu te impotrivi, ii soptesc, sarutandu-i gatul, realizand totodata cat de mult mi-a lipsit aroma dulce a parfumului ei.

- Christian, nu. Asta nu e bine, continua sa protesteze intr-o voce slaba, corpul ei cedand incetul cu incetul atractiei dintre noi.

        Nici nu am acordat atentie la restul propozitiei dupa ce mi-am auzit numele aproape soptit de pe buzele ei provocatoare. O readuc la tacere cu un sarut tandru si zambesc cand protestele ei se transforma in suspine. Daca de la noaptea petrecuta impreuna nu am mai avut chef de dus femei in pat, acum sunt mai nerabdator ca niciodata sa o fac.

        Buzele mele continua sa le miste pe ale sale cu energie si foame. Imi plimb cu miscari lente si dornice de cunoastere mainile pe coapsele ei, pana ajung in locul unde rochia se deschide pe picior, ravnind sa imi imprim in minte delicatetea pielii ei, dar Maya ma impinge din imbratisare. Imi retin maraitul enervat si incerc sa nu imi las iritarea sa iasa la iveala.

- Nu. Trebuie sa ne oprim. "Asta", gesticuleaza ea spre spatiul creat intre noi, orice ar fi "asta" nu poate continua.

        Incerc in zadar sa gasesc niste argumente rezonabile pentru o convinge ca orice ar fi, "asta", trebuie sa continue, dar foamea pentru a o atinge din nou imi incetoseaza ratiunea si gandirea clara.

- Maya, de ce te lupti cu propriile dorinte? spun inaintand un pas scurt in directia ei. Pot sa vad foarte clar in ochii tai ca si tu esti dornica pentru atractia incontrolabila dintre noi. Chiar si de la distanta asta, iti pot simti corpul chemand dupa al meu, termin cu o privire intensa, facand inca un pas spre ea.

        Se inroseste din nou, profund si timid, reusind doar sa imi sporeasca foamea pentru ea, dar timiditatea ii este imediat inlocuita de furie.

- Cum indraznesti sa vorbesti in numele meu?! buzele seducatoare spun pe un ton aspru. Nu imi pasa ca esti nu stiu ce miliardar cu femei la picioare, eu nu sunt una dintre ele!

"Pisicuta are gheare"... nu ma deranjeaza catusi de putin aceasta latura impunatoare si increzatoare a sa, ci din contra, ma incita si mai mult si ma face sa imi doresc sa aflu toate secretele inca nedescoperite ale fiintei incredibil de fascinante care este aceasta Maya.

Maya P.D.V.

" Ce dracu' sa fac acum!?"

        Oricat de mult urasc sa admit, Christian are dreptate si ideea de a repeta o anumita noapte imi surade, chiar mai mult decat imi doresc sa admit. Nu mai am scuza alcoolului sau a supararii si totusi simt aceeasi dorinta de a face din aceasta noapte una de neuitat cu miliardarul arogant din fata mea. Poate ca modul lui constant de a da ordine si a face lucrurile dupa propria placere ma enerveaza, insa in acelasi timp sunt inexplicabil de atrasa de aceste doua lucruri. Si ziceam ca el e bipolar...

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum