Capitolul 04 - Acea noapte de neuitat

142K 4.5K 718
                                    

Capitolul 4

" I never wanted to stop, because I don’t want to start all over
I was afraid of the dark, but now it’s all that I want, all that I want "

                                                    Maroon 5 -Daylight

3 saptamani mai tarziu

Maya P.D.V.

"I got a pocket, got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine, oh, oh oh oh
Do what you want but you're never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me, oh, oh oh oh

Take me away(take me away), a secret place(a secret place)
A sweet escape(a sweet escape), take me away(take me away)
Take me away(take me away) to better days(to better days)
Take me away(take me away), a hiding place( a hiding place)"

    "Oare de ce am setat melodia asta idioata pentru alarma? Ah, da. Pentru ca mi-a placut prea mult filmul cu Emma Stone".

        Arunc perna in perete si patura pe podea in cautarea telefonului. E abia ora sase -ora la care soarele abia daca a rasarit-, dar nu vreau sa intarzii la cabinet. Eu niciodata nu intarzii la lucru.

   "Desi trebuie sa fiu acolo in doua afurisite de ore!"

        Cand in sfarsit opresc melodia asta sacaitoare, ma incrunt privind la usa sfidatoare care zace inchisa. Ce n-as da sa pot ramane acasa in patul meu confortabil si sa dorm pana la cina! Sa ma avant in lumea viselor si sa raman acolo cel putin o saptamana intreaga.

         Nici nu imi pot aminti cand am avut ultima oara un somn linistit de cel putin opt ore... sau, imi pot aminti. De la "incidentul" de acum trei saptamani, nu am mai reusit sa dorm cum trebuie! De fiecare data cand inchid ochii sau pur si simplu imi las mintea sa zboare aiurea, imi apar doar amintiri din noaptea aceea. Acea noapte de neuitat. Sunt bantuita de perechea aia fascinanta de ochi albastri in fiecare clipa din zi si din noapte.

        Fie. Inteleg. Este normal sa ma gandesc la asta, a fost prima oara si e absolut normal sa nu uiti niciodata cum a fost. Dar chiar sa fiu obsedata?  Probabil ca daca ne-am intalni pe strada, tipul nici nu m-ar recunoaste, in timp ce eu am fantezii cu el -si imi petrec fiecare minut din zi incercand sa retraiesc acele clipe-, care cu siguranta m-ar fi facut sa rosesc inainte sa il cunosc.

  "Revino-ti odata Maya!", ma indrept spre dus cu pasi lenesi. Trebuie sa uit si sa merg mai departe...

                                                                  ***

          Ajung la cabinet in mai putin de jumatate de ora. Zambesc punandu-mi halatul pe mine, mandra ca mi-am depasit propriul record. Sefa mea, doamna Carter, o femeie cumsecade si o persoana incredibil de prietenoasa, mereu ajunge dupa mine. Dar nu ma consider cine stie ce fire muncitoare. Pur si simplu imi place ceea ce fac si de asta sunt atat de entuziasta cand vine vorba de slujba mea.

        Nu am fost niciodata genul care se ascunde pe la colturi sau ia pauze lungi si dese pentru a scapa de lucru, asa ca ma apuc imediat de treaba. Stiu ca Brutus, catelul operat ieri, este inca la recuperare, asa ca prima oara ma duc sa il verific pe el. Totodata, eu sunt responsabila si pentru tratamentul sau, asa ca trebuie sa ma asigur ca i-l administrez la timp.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum