Capitolul 23 - My secret love

109K 3.7K 217
                                    

   

                  ♥ Happy Valentine's day !!! ♥♥♥

Capitolul 23

     "Cause everytime we touch, I get this feeling.
      And everytime we kiss I swear I could fly.
     Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
     Need you by my side."

                                      Cascada - Everytime we touch

Christian P.D.V.

        Brandy-ul imi arde usor gatlejul, obtinand efectul dorit. Este prea devreme pentru alcool, dar un pahar menit sa imi distraga atentia e binevenit. Din moment ce Kelly mi-a rapit-o pe Maya, lasandu-ma fara activitate pentru restul zilei, am decis sa evit tipicile conversatii cu familia si sa ma retrag in unul dintre birouri. Mereu am preferat linistea si singuratatea in locul implicarii in planurile galagioase si energice ale lui mamei si ale fetelor. Acum ca Eva este ocupata cu Matt, sora mea mica si malefica pana la oase, ma face tinta ei si imi ia singurul lucru de care chiar imi pasa. I-o voi plati lui Kelly pentru asta. Eram oarecum entuziasmat sa parasesc orasul si lucrul pentru o vreme, totul pentru ca urma sa o am pe Maya douazeci si patru din douazeci si patru langa mine pentru un weekend intreg . Este prima si ultima oara cand o las sa ma paraseasca in aceasta calatorie.

- Si ca de obicei, te ascunzi aici, vocea lui Damien suna amuzata din prag.

        Ma abtin sa nu imi dau ochii peste cap in timp ce inchide usa in spatele sau si se aseaza la cativa metri in fata mea. Pot simti cum un zambet lupta sa imi domine expresia serioasa cand il analizez mai detaliat. Fratele meu imi aduce atat de mult aminte de mine, mai exact, de mine din urma cu o luna, inainte sa o cunosc pe Maya. Are aceeasi privire tipica barbatilor Cross, increzatoare si intimidanta si bineinteles, aceleasi obiceiuri cand vine vorba de femei. Poate ca inca nu a reusit sa imi depaseasca renumele, dar Damien Cross are o reputatie la fel de bine cunoscuta, numele sau fiind prezent pe buzele femeilor singure si doritoare si nu numai. Mintea imi zboara pentru o secunda la viata mea din urma cu o luna, dar alung repede gandul. Sigur, aveam orice femeie vroiam si eram pe cat de liber doream sa fiu si eram multumit si dispus sa continui asa mult timp, insa acum nu reusesc sa accept ideea de a reveni la acel mod de viata. Nu fara o anumita femeie sacaitoare, comica si cu chip de inger care sa imi umple zilele si sa ma streseze pana la nebunie.

- Unde e micuta ta iubita? Deja te-a parasit?

        Refuz ca macar sa accept posibilitatea vorbelor lui si imi inclestez maxilarul iritat, dorindu-mi in secret sa nu fi adus vorba de asta.

- Kelly, este raspunsul meu scurt si la obiect.

   Cand vine vorba de sora noastra mai mica, toti ii cunoastem mijloacele "inocente" de a obtine orice isi doreste. Aproba absent din cap, mintea sa parand in alta parte.

     Dupa cateva minute de tacere in care linistea doar a apasat nemiloasa pe singuratatea si plictiseala care creste in fiecare minut fara Maya sa ma refuze si sa se certe cu mine la tot pasul, a vorbit din nou, pe un ton lipsit de aroganta, sugerand doar pura curiozitate:

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum