Capitolul 17 - Familia Cross - partea II

114K 3.8K 595
                                    

Capitolul 17

"Your salty skin and how
   It mixes in with mine
   The way it feels to be
   Completely intertwined "

                                   Maroon 5 - Misery

Maya P.D.V.

        O secunda. Un minut. O ora. O eternitate. Dar nu, niciuna dintre acestea nu a trecut, pentru ca timpul s-a oprit in loc cand buzele noastre au facut contact. Caldura sa, felul in care bratele ii sunt inconjurate strans in jurul meu, sarutul lung si inflacarat, totul este trecut de infinit. As putea jura ca buzele noastre au fost create impreuna, dar ca au fost separate apoi candva pentru vreun motiv banal...

        Mainile ii coboara lenes mai aproape de soldurile mele si tresar cand una din ele isi schimba traseul, ridicandu-mi putin cate putin rochia de pe unul dintre picioare.

- Christian, protestez intr-o voce joasa si lipsita de viata.

        Nu se opreste, dar isi muta buzele la baza gatului meu si saruta fiecare portiune de piele expusa, taindu-mi respiratia. Rezistenta mea este deja sub limita si capul imi vajaie furtunos. Pana si cel mai mic contact imi cauzeaza o arsura pe suprafata atinsa bland de buzele sale mangaietoare si tandre.

"Bine atunci, planul A..."

- Christian, familia ta ne asteapta, spun cu mai multa hotarare de data aceasta.

- Lasa-i sa astepte, raspunde, fara sa se indeparteze un centimetru de mine.

        Trebuia sa ma gandesc ca nu va tine cont nici macar un moment de faptul ca suntem asteptati sau ca am putea da nastere unor zvonuri destul de "picante".

"Planul B..."

- Cineva ne-ar putea vedea...

        Insa, nu imi pun sperantele in aceasta nobila incercare de "salvare". Din moment ce fostele "relatii" ale sale au fost prezentate pana la cel mai mic detaliu in presa, indiferent de cat de pline de detalii intime erau, este evident ca nu este timid cand vine  vorba de uh... astfel de "situatii".

- Si mai bine, zice, chicotind si sarutandu-mi barbia cu o apasare aproape tensionata.

" La naiba, nu am un plan C!"

        Continui sa ma topesc sub ploaia de saruturi pentru inca cateva momente, penduland intre a ma supune dorintei si a gasi o noua strategie, cand ideea salvatoare ma face sa zambesc triumfatoare. Ochii care cu doar cateva clipe in urma imi erau ingreunati de valul de fierbinteala ce imi strabatea tot corpul, stralucesc acum a incredere si buzele mi se curbeaza intr-un ranjet larg, luandu-l pe Christian prin surprindere.

- Daca te linistesti acum, voi sta la tine in noaptea asta.

        Se opreste brusc, dar inca ii pot simti respiratia delicioasa, tachinandu-mi gatul. Isi ridica privirea incet, asemeni unui pradator inca insetat de sange, si sunt pusa fata in fata cu o pereche de ochi plini de dorinta. Jur ca daca continua sa ma priveasca asa pentru inca zece secunde, o dau dracu' de modestie si incep chiar eu sa ma dezbrac!

- Fie, dar nu te astepta sa dormi la noapte.

        In mod surprinzator, un zambet nerabdator apare involuntar pe chipul meu, dar nu il las sa vada asta. Furnicaturi imi strabat intreaga piele in anticipare si obrajii imi capata o culoare aprinsa.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum