Capitol BONUS - My life before you

87.9K 2.7K 189
                                    

 

    *Actiunea are loc inainte ca cei doi sa se intalneasca, inainte de aventura de-o noapte*

Capitol Bonus - My life before you

                                     "DOAR CATEVA MOMENTE"

"Oh can you see it baby?
You don't have to close your eyes
'Cause it's standing right before you
All that you need will surely come"

                              Savage Garden - Truly Madly Deeply

Christian P.D.V.

 
        Lumina soarelui umple acum complet camera, alungand orice urma de mister din incapere si din obscuritatea care o umple. Ochii imi sunt in continuare fixati pe tavan, cautand parca absenti un nou motiv pentru a continua, analizand lenes fermitatea suprafetei. Un geamat mormait si zgomot de asternuturi agitate imi distrage insa brusc atentia. Un brat gol si zvelt isi croieste drum spre pieptul meu si imediat simt apasarea unei palme calde pe el. Abia pastrandu-si modestia in spatele asternuturilor mototolite, trupul ei gol se rasuceste lent, aproape incolacindu-se la propriu in jurul meu cu o dorinta exagerata.

- Buna dimineata, buzele ei soptesc seductiv, curbandu-le intr-un zambet care le accentueaza forma plina.

        Nici nu imi amintesc numele ei. Era Janette? Jennifer? Sau poate Jane? Nici nu stiu de ce imi mai bat capul cu asta... Simtindu-mi lipsa de interes, degetele sale subtiri pornesc intr-o plimbare continua de-a lungul pieptului si gatului meu. Nevoia de a o opri ma loveste aproape imediat, dar nu schitez nicio emotie in timp ce astept sa isi termine tentativa de seductie lipsita de speranta.

        Fara sa zic vreo vorba, ma ridic din pat, pastrandu-mi expresia impasibila, lipsita de reactie si, incep sa ma imbrac, recuperandu-mi neintrerupt hainele de pe podea. Enervarea ma cuprinde treptat acum ca, fara indoiala, mi-am incarcat inutil programul cu fiecare minut in care inca sunt aici.

- Ce faci? glasul ei asemanator torsului de pisica suna acum alarmat.

        Odata imbracat si ajustandu-mi cravata, ma intorc spre ea pentru prima oara dupa noaptea trecuta. Pletele blonde si ravasite ii inconjoara chipul ca o coama neimblanzita si fata cu trasaturi bine definite ii poarta amprenta confuziei. Imi las ochii sa alunece usor in jos, intalnindu-i goliciunea corpului, acoperita in mod neglijent de cearsaful de satin. In mod normal, as fi tentat sa ma apropii si sa ii indepartez grimasa de pe buzele pline cu un sarut apasat, dar spre deosebire de noaptea trecuta, aceasta J. este acum neinteresanta, nemaiprezentand aceeasi tentatie pentru mine. Aruncandu-i o ultima privire inexpresiva, imi inchei sacoul si pornesc spre usa.

- A fost o placere Juliette. Ar trebui sa mai facem asta candva...

- Poftim?! Numele meu este Jasmine! vocea aceea rasuna acum furioasa, urmata de acelasi sunet de asternuturi foite.

        Ridic subtil din umeri si grabesc pasul. Am fost destul de aproape totusi. Ignor complet strigatele ei furioase si parasesc camera de hotel, inchizand usa in spatele meu fara sa ezit o secunda. Deja am stat mai mult decat ar fi trebuit...

        Trecandu-mi inca o data degetele prin par, pufaind iritat, ma indrept spre lift cu pasi hotarati.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum