Capitol BONUS - Ryan si Cassey

72.7K 2.4K 173
                                    

 *Actiunea are loc inainte de capitolul anterior

                                   C a p i t o l      B O N U S     

"You got that something that keeps me so off balance
Baby, you're a challenge, let's explore your talent

You're so amazing, you took the time to figure me out
That's why you take me, way past the point of turning me on
You about to break me, I swear you got me losing my mind"

                                         Rihanna - What's My Name

Ryan P.D.V.

     Lumina navaleste in valuri prin ochiurile de geam neacoperite de perdelele trase, aterizand in mod ironic, exact pe chipul ei adormit. Stramba copilareste din nas si sprancenele subtiri se incrunta dezaprobatoare. Nu-mi pot retine chicotitul care imi paraseste buzele energic, ca o reactie involuntara si familiar de placuta.

- Sper ca nu ai tupeul sa razi, mormaie fara sa miste un muschi, inca ferm convinsa ca va reusi sa adoarma din nou.

    Un zambet larg este singurul raspuns pe care il obtine de la mine. Imi intorc privirea spre tavanul inalt, jucandu-ma distant cu suvitele ei incalcite si blonde. Respiratia ii devine in doar cateva minute mai linistita, semn ca dorinta i-a fost totusi implinita. Incet, ma reintorc curios spre chipul umbrit acum de cuibarirea capului ei cat mai adanc in scobitura gatului meu. Piele delicata si lipsita de imperfectiuni, animata de mici pistrui si de obrajii imbujorati. Gene lungi si dese ii ascund verdele cu tente discrete de auriu al ochilor si buzele moi si carnoase pufaie intredeschise aer fierbinte, gadilandu-mi gatul cu fiori blanzi.

     Trupul ei zvelt si conturat in linii senzuale este impleticit cu al meu intr-o imbratisare care alunga orice urma de distanta. E ca si cum i-as putea simti bataile inimii, sincronizandu-se armonios cu ale mele in timp ce esenta fiecaruia devine nula pentru propria persoana, devenind una singura cu a celuilalt.

    Nu cred ca as fi crezut vreodata ca voi ajunge atat de confortabil cu prezenta cuiva atat de aproape. Ea nu ocupa doar un loc principal in viata mea acum, dar mi-ar fi greu sa imi si imaginez o zi in care sa nu ii vad deloc expresia plina de entuziasm cand ceva o pasioneaza sau sa nu ma invioreze cu niciuna dintre replicile ei inteligente.

    Inca imi pot aminti clar ziua, sau mai bine zis noaptea, cand am vazut prima data zambetul ei strengar si ochii sclipind mereu a amuzament. Nici nu sunt foarte sigur de ce m-am dus in seara aia la apartamentul lui Christian, chiar daca ma avertizase ca daca indraznesc sa calc pe acolo cat el e plecat in Rusia imi ia capul. Probabil vream doar sa aflu mai multe despre fiinta fascinanta care il juca atat de usor pe degete, fara ca macar sa fie constienta de asta.

   Dintr-o idee intr-alta, nu am planuit niciodata sa se ajunga la nebunia care s-a creat odata cu petrecerea. Poate ca am vrut sa fac putine valuri ca sa am din nou ocazia sa-mi vad prietenul calm si inexpresiv luand-o razna, insa chiar nu am planuit dezastrul la care s-a ajuns cu mica noastra petrecere.

   Dar eram prea ocupat oricum. Eram ocupat sa-mi folosesc toate armele pentru a-i face fata unei blonde cu un corp parca sculptat in detaliu si care a indraznit sa imi conteste atractivitatea cu prima propozitie pe care mi-a rostit-o: "In visele tale.." zise ea, alegandu-l pe actorul acela fara pic de talent in locul meu.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum