Capitolul 56 - City of Angels

59.7K 2.6K 398
                                    

Ador noul album Marron5

Capitolul 56

"Said that you were leaving
Letting go of us
Where did we go wrong? Oh
...
Pack your things and go
But if you run away,
I won't be alright

Even if the sun crashes into us
I won't let go, I won't let go
And I can be your light
Stay with me tonight
I won't let go, I won't let go"

                      Maroon5 - Leaving California

Maya P.D.V.

- Te simti bine?

        Luata prin surprindere, imi ridic privirea de la farfurie spre ea si, las furculita sa cada cu un clinchet zgomotos pe farfurie. Iau paharul din fata si beau o gura de apa inainte sa imi dreg glasul si sa ii raspund.

- La ce te referi?

        Inca o data, ochii ei caprui imi analizeaza cu nemultumire mai intai chipul, apoi coboara spre farfuriile de pe masa. Simt tentatia de a-mi arcui confuza o spranceana, dar ma abtin in timp ce astept rabdatoare verdictul.

- Te porti ciudat, isi incruciseaza bratele la piept, ocupand scaunul din fata mea cu o miscare precauta. Stiu ca ai renuntat la a mai fi vegetariana, dar incep sa fiu ingrijorata in legatura cu dieta ta...

        O incruntatura imi defineste imediat chipul. Imi rezerv cateva secunde sa reanalizez continutul mesei, brusc intrigata de subiectul discutiei. Ochii mi se plimba neintrerupti de la conserva de ton goala pana la fructele uscate situate spre mijlocul mesei. Asa cum ma asteptam, nimic nu imi pare in neregula.

- Nu mananc prea mult, protestez ridicand usor un biscuite de pe masa si muscand nonsalant din el.

        Nici cina nu am luat-o noaptea trecuta... Adica, nici macar nu am putut sa ma apropii de bucatarie la cat de greata imi era... Doar mirosul mancarii imi intorcea stomacul pe dos. Insa, desi am o vaga banuiala ca este un semn clar ca ar trebui sa o iau mai usor cu schimbarea asta brusca de la vegetarian la omnivor, nu reusesc sa fiu suficient de interesata incat sa imi pese.

- Nu ma refeream la cat mananci, ci la ce mananci! exclama, ridicand cat se poate de sugestiv conserva goala de peste. Tu urasti tonul!

        Ridic din umeri si imi rotesc ochii cu nepasare. De fapt, sunt la fel de surprinsa ca si ea de aceste neasteptate pofte bizare. Mananc lucruri pe care nici nu ma gandeam sa le gust inainte... si nici macar nu pot sa zic ca e din cauza ca am un apetit mare, pentru ca am si momente in care nu pot manca nimic cu orele.

- Mi-am schimbat gusturile, explic cu lejeritate si ma ridic de la masa. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, mama. Ma simt bine, pe bune...

        Ma urmareste cu o privire suspicioasa in timp ce strang tot de pe masa fara sa scot un cuvant. Incercand sa ii ignor cat mai mult intrebarile nerostite, imi las mintea sa zboare la Liam si la intalnirea noastra de acum patru zile. In mod surprinzator, am fost mai mult decat incantata sa aud ca are de gand sa ma mai viziteze cat de curand va putea, indiferent daca voi fi inca aici sau inapoi in Seattle. Ma relaxeaza pe interior sa stiu ca cel putin prietenia dintre mine si el a supravietuit prin toata aceasta nebunie. Acum ca nu mai suntem nevoiti sa ne confruntam cu atractia pe care o simteam inainte, suntem mult mai deschisi si mai calmi unul in fata celuilalt. In plus, chiar am nevoie de un prieten ca el in momente ca astea...

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum